9.2 / 10 1816 reviews 

Expats Friesland

Friesland is misschien wel de meest waterrijke provincie van Nederland. Het is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. Er zijn diverse mooie dorpen en steden waar men kan wonen, zoals Leeuwarden, Sneek, Harlingen en Heerenveen. Deze plaatsen bieden niet alleen een goede infrastructuur, maar ook diverse culturele en recreatieve activiteiten, zoals musea, theaters en evenementen.

De huizenprijzen in Friesland zijn over het algemeen lager dan in de Randstad, wat het voor veel mensen aantrekkelijk maakt om hier te wonen. Daarnaast ontdekken steeds meer expats Friesland, waardoor het aantal internationals groeit.

Meer informatie


Ondersteuning voor expats

Er zijn niet alleen expats Friesland die werkzaam zijn in de Randstad, ook de provincie zelf biedt werkgelegenheid aan expats. Er zijn verschillende grote distributiecentra, industriebedrijven en tuinbouwbedrijven gevestigd, zoals Philips Drachten, ING en FrieslandCampina. De provincie biedt dan ook steeds meer ondersteuning aan expats Friesland. Zo is er het International Welcome Center North, dat expats helpt bij hun integratie in Nederland. Deze organisatie helpt expats Friesland bij allerlei praktische zaken, en organiseert verschillende cursussen en evenementen.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Friesland? 

Wilt u meer informatie over expats in Friesland of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wonen in Friesland

Bent u op zoek naar woonruimte voor expats Friesland, voor uzelf of uw werknemers? De mooiste huurwoningen vindt u bij 123Wonen. Bent u op zoek naar een huurwoning in steden als Leeuwarden, Sneek en Heerenveen, of juist een kleiner dorp zoals Bakkeveen, Buitenpost of Wergea? Bij 123Wonen vindt u snel de huurwoning in Friesland die écht bij u past.

Bovendien bieden we een expat
relocation service aan, waarmee we expats uitgebreid ondersteunen bij hun integratie in Nederland. Hiermee ontvangen expats Friesland niet alleen een huurwoning, maar ook alle informatie die ze nodig hebben!

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats in Friesland

Heeft u een eigen woning in Friesland die u voor bepaalde of onbepaalde tijd wilt verhuren? Bij 123Wonen vindt u snel een geschikte huurder. Dit doen wij altijd op transparante en professionele wijze: elke huurder wordt door ons uitgebreid gescreend, en bovendien stellen wij een waterdicht huurcontract op.

Middels uitgebreide marketing en onze specialisatie in verhuur aan expats Friesland is de juiste huurder voor uw woning binnen no-time gevonden. Neem gerust contact op om de verhuur van uw woning aan expats Friesland te beginnen!

Huis verhuren Friesland

123Wonen Flevoland

Tijnjedyk 89
8936 AC Leeuwarden

T 058 - 7600669

Bekijk alle contactgegevens