9.2 / 10 1836 reviews 

Expats Gouda

Gouda is een mooie stad in de provincie Zuid-Holland, bekend om de echte Goudse kaas. Het historische stadscentrum van Gouda is prachtig en biedt tal van winkels, restaurants en cafés. Met zijn centrale ligging in de Randstad is het bovendien gemakkelijk om naar andere grote steden te reizen, zoals Rotterdam en Utrecht.

Dankzij deze ligging kiezen veel expats Gouda als woonplaats. 123Wonen Gouda-Woerden specialiseert in de verhuur aan expats Gouda, en ondersteunt ze bij alles wat bij de emigratie komt kijken.

Meer informatie


Wat is een expat?

Expats, kort voor expatriates, zijn mensen die ervoor hebben gekozen om voor een langere periode buiten hun eigen land te wonen. Ze verhuizen meestal voor werk- of studie. Expats verschillen van immigranten doordat ze meestal niet van plan zijn om permanent in het buitenland te blijven. Nederland is een populaire bestemming voor expats van over de hele wereld. |

Ze trekken in het bijzonder naar de Randstad, vanwege de grote werkgelegenheid daar. Hierdoor zijn er ook steeds meer expats Gouda.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Gouda? 

Wilt u meer informatie over expats in Gouda of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Woningen voor expats Gouda

Bent u op zoek naar woonruimte voor expats Gouda? Bij 123Wonen hebben we een ruim aanbod verspreid over de verschillende wijken van Gouda: in de historische binnenstad, het landelijke Gaardenbuurt, groene Plaswijck, gloednieuwe Westergouwe en alles wat daar tussenin zit. We bieden ook een relocation service aan, waarmee we expats Gouda helpen met van alles dat bij de emigratie komt kijken.

We zorgen ervoor dat ze alle informatie krijgen die ze nodig hebben, en kunnen bijvoorbeeld ook helpen met het ontvangen van een burgerservicenummer en een rekening. Van begin tot eind alles goed geregeld voor expats Gouda!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren Gouda

Dankzij de ligging in de Randstad is Gouda ook onder expats populair. Heeft u een woning in Gouda die u graag zou willen verhuren? 123Wonen specialiseert zich in verhuur aan expats Gouda, en helpt hen aan een geschikte woning. Mogen wij binnenkort ook uw woning verhuren aan expats Gouda? Neem vrijblijvend contact op met 123Wonen, en wij vinden snel en gemakkelijk een gescreende huurder voor uw woning. U hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Huis verhuren Gouda

123Wonen Gouda-Woerden

Defensie-Eiland 28
3441VC Woerden

T 0348-233400

Bekijk alle contactgegevens