9.2 / 10 1824 reviews 

Expats Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is een echte, bruisende studentenstad met een rijke geschiedenis en een eigen karakter. Het historische centrum van de stad heeft prachtige gebouwen en pleinen, zoals de Martinitoren en de Grote Markt. Naast het historische karakter heeft Groningen een moderne uitstraling en is het een belangrijk economisch centrum voor Noord-Nederland.

Er zijn veel bedrijven gevestigd in Groningen, waardoor er een groeiend aantal expats Groningen is. Zij zijn onder andere werkzaam bij de Rijksuniversiteit Groningen, of bij de grote datacenters van bijvoorbeeld Google, ATOS en KPN.

Meer informatie


International Welcome Center North

Voor expats Groningen is er het International Welcome Center North (IWCN). Het IWCN helpt expats bij een aantal praktische zaken die zij moeten regelen voor hun emigratie, en bovendien worden er verschillende evenementen voor expats georganiseerd. 123Wonen is een service partner van het IWCN.

Wij bieden expats Groningen goede huisvesting, en kunnen hen ook verder ondersteunen met onze relocation service. Met onze relocation service helpen we expats door heel het land met het integreren in de Nederlandse cultuur en omgeving.

Ontdek de mogelijkheden

Uw huis verhuren aan expats in Groningen? 

Wilt u meer informatie over expats in Groningen of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Woningen voor expats Gouda

Groningen biedt verschillende wijken die geschikt zijn voor expats Groningen. Zo is de binnenstad van Groningen populair vanwege de centrale ligging. Maar er zijn nog veel meer mooie wijken om te wonen, zoals de Zeeheldenbuurt, Korrewegwijk, Zernike en de Oosterpoort.

123Wonen heeft een breed aanbod huurwoningen in Groningen, voor zowel jong als oud, local als expat! Niet alleen in Groningen Stad, maar ook in omliggende plaatsen zoals Assen, Haren, Hoogezand, Bedum, Winsum. Neem gerust contact met ons op en vindt snel uw woonruimte voor expats Groningen!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats Groningen

Wilt u uw woning via 123Wonen verhuren? Dat kan. Wij verhuren uw woning op veilige en professionele wijze. Dankzij onze uitgebreide marketing, screening van huurkandidaten en een waterdicht huurcontract gaat u een zorgeloze verhuurperiode tegemoet.

Bovendien specialiseren wij in verhuur aan expats, een doelgroep die wij al vanuit het buitenland weten te vinden.
Verhuren wij binnenkort uw woning aan expats Groningen?

Huis verhuren Groningen

123Wonen Groningen

Kraneweg 23
9718 JD Groningen

T 050 - 711 44 22

Bekijk alle contactgegevens