9.2 / 10 1836 reviews 

Expats Het Gooi

Het Gooi is een streek in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland. Binnen deze streek vallen veel verschillende plaatsen, waaronder Hilversum, Blaricum, Bussum en Naarden. Het is een populaire plek om te wonen, mede dankzij de gunstige ligging vlakbij grote steden zoals Amsterdam en Utrecht. Ook kiezen veel expats Het Gooi, omdat zij vaak in de Randstad werken maar wel in een groene omgeving willen wonen.

Bent u op zoek naar woonruimte voor expats Het Gooi? 123Wonen helpt u hierbij graag.

Meer informatie


123Wonen relocation

123Wonen is gespecialiseerd in verhuur aan expats, en biedt vele woningen aan in de omgeving van Het Gooi. Van Blaricum tot Bussum, en van Hilversum tot Muiderberg. Maar onze relocation service gaat verder dan het vinden van woonruimte! We helpen expats Het Gooi bij allerlei zaken die bij het emigreren komen kijken.

Denk aan het regelen van internet en elektriciteitscontracten, maar ook het aanvragen van een burgerservicenummer of bankrekening. Zo ontzorgen we expats Het Gooi bij hun verhuizing, en zorgen we dat ze zich snel thuisvoelen!

Ontdek de mogelijkheden

Uw huis verhuren aan expats in Het Gooi? 

Wilt u meer informatie over expats in Het Gooi of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat community Het Gooi

Het Gooi trekt veel expats aan, die hier komen werken bij internationale organisaties en grote bedrijven in de omgeving. Er is geen officieel expat centrum in Het Gooi, maar inwoners van de gemeente Hilversum kunnen ook terecht bij IN Amsterdam. Dit is 1 van de 11 officiële expat centers in Nederland.

In Amsterdam biedt verschillende diensten aan, zoals het verstrekken van informatie over visa, werkvergunningen en zorgverzekeringen. Ook helpt de organisatie expats bij het vinden van sociale contacten en het ontdekken van de Nederlandse cultuur. Daarnaast verstrekken zij informatie aan bedrijven over alles wat bij het inhuren van expats Het Gooi komt kijken.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats Het Gooi

Wilt u uw huis verhuren, bijvoorbeeld aan expats Het Gooi? Ook dan staat 123Wonen voor u klaar. Wij verhuren diverse woningen in diverse prijsklassen; tijdelijk of permanent, gestoffeerd of gemeubileerd. Dankzij ons brede netwerk met woningzoekenden in binnen- en buitenland, vinden we snel de juiste huurder.

Wij streven er naar uw woning binnen 2 weken te verhuren! weten wij expat huurders al vanuit het buitenland te bereiken en te voorzien van een huurwoning in Nederland.

Huis verhuren Het Gooi

123Wonen Het Gooi

Olympia 2
1213 NT Hilversum

T 035 - 7603793

Bekijk alle contactgegevens