9.2 / 10 1821 reviews 

Expats Leiden

Leiden is een oude, gezellige stad in Zuid-Holland. Het is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten van Europa, de Universiteit Leiden, die in 1575 werd opgericht. De stad heeft een historisch centrum dat bekend staat om zijn prachtige grachtenpanden en monumentale gebouwen. Het centrum biedt ook een breed scala aan restaurants, cafés, winkels en culturele activiteiten.

De Universiteit Leiden, maar ook vele grote bedrijven in de Randstad zorgen ervoor dat veel expats Leiden kiezen als woonplaats. Expats zijn mensen die vanuit het buitenland naar Nederland komen, vaak voor hun werk.

Meer informatie


Wonen als expat in Leiden

Leiden is een echte studentenstad, maar ook voor niet-studenten is het een prachtige stad om te wonen. De geschiedenis van Leiden gaat ver terug, en in het centrum waan je je weer even in de Gouden Eeuw, met prachtige klassieke steegjes en hofjes. Er zijn veel leuke plekken voor expats Leiden om te wonen. Denk bijvoorbeeld aan het Noorderkwartier, de Merenwijk of de Stevenshof. Bent u op zoek naar een woning voor expats Leiden? Bijvoorbeeld omdat u expat werknemers heeft aangenomen? Schakel dan 123Wonen in om voor hen de juiste woonruimte te vinden!

Met onze relocation service helpen we expats aan en woning, en ondersteunen we ze bij hun integratie in Nederland.

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Leiden? 

Wilt u meer informatie over expats in Leiden of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expats Leiden International Centre

In Nederland zijn in totaal 11 erkende Expat Centres, waaronder een in Leiden: Leiden International Centre. Expats Leiden kunnen hier terecht voor al hun vragen over het emigreren. Denk hierbij aan het regelen van visa en werkvergunningen, maar ook het leren kennen van de cultuur en het opbouwen van een netwerk.

Daarnaast ondersteunen ze werkgevers bij alles wat komt kijken bij het aannemen van een expat werknemer. Zo weten werkgevers én expats Leiden precies waar ze aan toe zijn.

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats Leiden

Heeft u zelf een woning die u wilt aanbieden op de site van 123Wonen? Dat kan! 123Wonen is dé verhuurmakelaar van Nederland, in het bijzonder gespecialiseerd in de verhuur aan expats Leiden. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze professionele marketing vinden wij altijd snel een betrouwbare huurder voor uw huurhuis in Leiden.

We streven ernaar elke woning binnen 2 weken te verhuren! Verhuren wij binnenkort uw woning aan expats Leiden? Neem direct contact op om te beginnen!

 

Huis verhuren Leiden

123Wonen Leiden

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

T 071 - 7601109

Bekijk alle contactgegevens