9.2 / 10 1817 reviews 

Expats Limburg

Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland, gelegen in het zuidoosten van het land. Het is een schilderachtige plaats met glooiende heuvels, bossen en velden. De hoofdstad van Limburg is Maastricht. Van historische bezienswaardigheden tot prachtige natuurparken en wandelroutes, er is voor elk wat wils in Limburg!

Naast de mooie omgeving hebben ook veel grote bedrijven kantoren of fabrieken in de provincie, zoals Vodafone, Hewlett-Packard, Mercedes-Benz, and DHL. Hierdoor vinden ook veel Expats in Limburg hun nieuwe thuis.

Meer informatie


Wonen als expat Limburg

Expats Limburg kiezen vaak voor Maastricht als woonbestemming vanwege de internationale gemeenschap en de Universiteit van Maastricht. Maar naast Maastricht zijn er ook andere steden in Limburg waar expats wonen, zoals Heerlen, Sittard-Geleen en Venlo. Als expat Limburg kan het overweldigend zijn om op zoek te gaan naar een woning, maar 123Wonen adviseert u graag over de omgeving en het woningaanbod. Wij vinden altijd een woning die geschikt is voor u of uw expat medewerkers!

Bovendien hebben we een expat relocation service, waarmee we expats ook kunnen helpen bij zaken als het aanvragen van een BSN of een bankrekening. Zo hoeft u zich als expat Limburg nergens zorgen over te maken!

Start uw relocation

Uw huis verhuren aan expats in Limburg? 

Wilt u meer informatie over expats in Limburg of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Centre Maastricht Region

123Wonen is een partner van het Expat Centre Maastricht Region. Deze organisatie biedt verschillende diensten aan om expats te ondersteunen. Zo organiseren ze bijvoorbeeld evenementen en cursussen om expats te helpen bij het vinden van sociale contacten en het ontdekken van de Nederlandse cultuur.

Bent u zelf een werknemer die internationale werknemers gaat inhuren? Ook dan staat het centrum voor u klaar. Ze verstrekken informatie aan bedrijven over alles wat bij het inhuren van expats Limburg komt kijken.

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats

Wilt u zelf een woning op een veilige en snelle manier verhuren? Dan kan 123Wonen dit voor u regelen. Wij zijn dé verhuurmakelaar van Nederland, en we bemiddelen al jaren in verhuur van woningen op het hoogste niveau.

Elke huurder doorloopt bij ons een uitgebreide screening; of ze nou uit Nederland komen of een expat Limburg zijn. Zo weet u zeker dat u te maken krijgt met een eerlijke en betrouwbare huurder. Neem gerust contact op, en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Huis verhuren Limburg

123Wonen Limburg

Rijksweg Zuid 22a
6131 AP Sittard

T 043 - 2061660

Bekijk alle contactgegevens