9.2 / 10 1782 reviews 

Expats Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland, gelegen aan de rivier de Waal. Het is een mooie en gezellige Hanzestad, met vele historische gebouwen en een bruisende universiteitsgemeenschap. De stad heeft een rijk verleden en biedt veel culturele bezienswaardigheden, zoals de Sint-Stevenskerk, de Waag en de Romeinse ruïne van het Valkhofpark.

De regio van Nijmegen is enorm geavanceerd in de voedsel-, gezondheid- en energieindustrie. Hierdoor kiezen veel expats Nijmegen uit als hun nieuwe thuis. Bent u op zoek naar huisvesting voor expats Nijmegen, of heeft u zelf een huis die u wilt verhuren? 123Wonen helpt u hierbij graag.

Neem contact op


Waar wonen expats Nijmegen?

Wanneer u op zoek gaat naar een woning voor expats Nijmegen, is het goed om u te oriënteren op de lokale woningmarkt. Nijmegen telt veel mooie wijken, elk met een uniek karakter. Wilt u wonen in het stadscentrum, of een van de woonwijken zoals het Hengstdal, Hatert, of Oosterhout? 123Wonen is dé specialist op de woningmarkt in de omgeving, en kan u dus ook goed adviseren over de juiste wijken en buurten.

Bovendien hebben we een uitgebreide relocation service, waarmee we expats Nijmegen ondersteunen bij alle aspecten van hun verhuizing. Denk aan het vinden van een woning, het aanvragen van een burgerservicenummer en het afsluiten van contracten voor gas, water en elektriciteit. We bieden expats Nijmegen alle hulp bij hun integratie in Nederland!

Start uw relocation

Uw huis verhuren aan expats in Nijmegen? 

Wilt u meer informatie over expats in Nijmegen of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Lifeport Welcome Center

Speciaal voor expats Nijmegen is er het officiële Lifeport Welcome Center. Deze organisatie ondersteunt en informeert expats die in de omgeving komen wonen. Het is een samenwerking tussen de gemeente Nijmegen, de Radboud Universiteit, de provincie Gelderland en de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

Ze bieden verschillende diensten aan expats Nijmegen, en beschikken over een eigen database met Engelstalige vacatures.

Expats Apeldoorn

Woning verhuren aan expats

123Wonen heeft jarenlange ervaring en is de enige verhuurmakelaar met landelijke dekking van 31 lokale kantoren. We beschikken over een uitgebreid klantenbestand, en specialiseren ons in verhuur aan expats.

Heeft u zelf een woning in Nijmegen die u wilt verhuren, bijvoorbeeld aan expats Nijmegen? Met onze relocation service, waarmee we expats vanuit het buitenland al helpen aan een woning in Nederland, is uw huurhuis in Nijmegen nóg sneller verhuurd!

Huis verhuren Nijmegen

123Wonen Nijmegen

Groesbeekseweg 27
6524 CL Nijmegen

T 024 - 2001400

Bekijk alle contactgegevens