9.2 / 10 1806 reviews 

Expats Roosendaal

Roosendaal is een stad in het zuidwesten van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het is een prachtige stad met vele groene parken, gezellige terrassen en historische gebouwen. Roosendaal heeft een rijke geschiedenis en heeft een aantal mooie bezienswaardigheden zoals de Sint Janskerk en het Tongerlohuys museum. Maar wist u dat er in Noord-Brabant ook veel internationale kenniswerkers wonen, ook wel expats genoemd? Zij werken bij bedrijven als ASML, Philips en DAF. Er is dan ook een groeiende community van expats Roosendaal, die op zoek zijn naar huisvesting in de omgeving. Hier kan 123Wonen bij helpen.

Neem contact op


Community voor Expats Roosendaal

Er zijn veel expats Roosendaal en in de provincie Noord-Brabant, en daarom is er ook een officiële organisatie die deze expats ondersteunt: Holland Expat Centre South. Deze organisatie biedt expats diverse diensten aan, om hen te helpen bij hun integratie in Nederland.

Het is voor veel expats Roosendaal namelijk best een uitdaging om een netwerk op te bouwen en om te wennen aan de cultuur. Ook 123Wonen kan expats begeleiden bij hun integratie, met een uitgebreide relocation services. Naast het vinden van woonruimte kunnen we allerlei zaken regelen, zoals het aanvragen van een burgerservicenummer en het afsluiten van een energiecontract. Neem contact op met 123Wonen voor meer informatie.

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Roosendaal? 

Wilt u meer informatie over expats in Roosendaal of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expats Roosendaal: waar wonen?

Heeft u woonruimte nodig voor expats Roosendaal? Dan kan 123Wonen u helpen. Wij bieden een breed en divers aanbod woningen voor expats Roosendaal: van woningen tot appartementen of studio’s, allemaal in verschillende prijsklassen. Ook kunt u onze relocation service inschakelen, waardoor wij specifiek voor u op zoek gaan naar een geschikte woning.

Van Kalsdonk tot Tolberg en van Kortendijk tot Wouw, onze verhuurmakelaars vinden altijd woonruimte die bij u of uw werknemers past.

Expats Apeldoorn

Eigen woning verhuren

Heeft u een woning in Roosendaal die u graag wilt verhuren, bijvoorbeeld aan expats Roosendaal? Dan bent u bij 123Wonen, dé verhuurmakelaar, aan het juiste adres. Wij ondersteunen u op deskundige wijze bij het vinden van een geschikte huurder. Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze landelijke marketing en onze jarenlange ervaring vinden wij snel een betrouwbare, nette huurder voor uw woning in Roosendaal.

Bovendien zorgt onze uitgebreide screeningsprocedure ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan!

Huis verhuren Roosendaal

123Wonen West-Brabant

Laan van Brabant 22
4701 BK Roosendaal

T 0165 - 235 400

Bekijk alle contactgegevens