9.2 / 10 1825 reviews 

Expats Rotterdam

Rotterdam is een van de grootste steden in Nederland en een belangrijke havenstad in Europa. Het is een dynamische stad met een indrukwekkende skyline en een bruisend stadscentrum. Rotterdam staat bekend om zijn moderne architectuur, zoals de iconische Kubuswoningen en de Erasmusbrug. Maar de stad heeft ook een rijke geschiedenis, zoals de historische Delfshaven wijk en de imposante Euromast.

Rotterdam biedt voor elk wat wils, van musea en kunstgalerijen tot levendige markten en gezellige cafés. Bovendien is Rotterdam een belangrijk economisch centrum in Nederland, met een grote haven en vele multinationale bedrijven zoals Unilever, Shell en KPN. Dit maakt dat veel expats Rotterdam kiezen als hun woon- en werkplaats.

Meer informatie


Woningen voor expats Rotterdam 

Bij 123Wonen, dé verhuurmakelaar Rotterdam, vindt u een breed aanbod woningen voor expats Rotterdam: van Crooswijk en Kralingen tot aan het centrum en Delfshaven. Neem direct een kijkje tussen ons aanbod huurwoningen Rotterdam! Ook bieden we een  relocation service aan. Hiermee gaan wij actief op zoek naar een woning voor u of uw expat werknemers.

Bovendien begeleiden we expats Rotterdam bij alles wat bij hun relocation komt kijken, denk bijvoorbeeld aan het krijgen van meubilair, maar ook het aanvragen van een bankrekening en burgerservicenummer. Neem direct contact op voor meer informatie!

Contact

Uw huis verhuren aan expats in Rotterdam? 

Wilt u meer informatie over expats in Rotterdam of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Rotterdam expat Centre

De gemeente Rotterdam heeft ook een eigen expat centrum: Rotterdam Expat Centre. Hier kunnen expats Rotterdam terecht met hun vragen en problemen. Bovendien bieden zij verschillende diensten aan waarmee expats Rotterdam een netwerk kunnen opbouwen, de taal kunnen leren, en de cultuur kunnen ontdekken.

Het centrum biedt ook begeleiding en advies aan bedrijven die expats Rotterdam (willen) gaan inhuren.
Zo is iedereen goed geïnformeerd!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren expats Rotterdam

Bezit u een pand in Rotterdam die u graag zou willen aanmelden voor verhuur? Expats Rotterdam maken het extra aantrekkelijk om te verhuren in Rotterdam, omdat de vraag naar woningen enorm hoog is. 123Wonen is dé landelijke specialist in het verhuren van woningen in elk segment. Laat onze kennis en ervaring in uw voordeel werken! We beschikken over een breed netwerk, en zijn gespecialiseerd in de verhuur aan expats.

Zo is een betrouwbare huurder voor uw huurhuis in Rotterdam snel gevonden.

Huis verhuren Rotterdam

123Wonen Rotterdam

Abraham Tuschinskistraat 98
3015GK Rotterdam

T 010 - 314 0585

Bekijk alle contactgegevens