9.2 / 10 1808 reviews 

Expats Tilburg

Tilburg is een bruisende stad gelegen in het zuiden van Nederland. Het is de zesde grootste stad van het land en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Vandaag de dag is de stad een centrum voor creativiteit en innovatie, mede dankzij de vele studenten aan de universiteit van Tilburg.

Tilburg heeft ook een prachtige groene omgeving, waaronder het nabijgelegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien kent Tilburg een bloeiende economie, met bedrijven als Tesla, Fujifilm en Coca-Cola die er fabrieken en kantoren in de buurt hebben. Dit maakt Tilburg een aantrekkelijke bestemming voor expats en andere professionals.

Meer informatie


Woningen voor expats Tilburg 

Bent u op zoek naar een huurwoning in het centrum van Tilburg, of juist in een van de woonwijken zoals de Bouwmeesterbuurt, Blaak of Noordhoek? Bijvoorbeeld voor uzelf, of voor uw expat werknemers? 123Wonen, dé verhuurmakelaar Tilburg beschikt over een divers woningaanbod in diverse prijsklassen.

Daarnaast hebben we onze eigen, waarmee we expats Tilburg helpen bij alles wat bij het emigreren komt kijken. We gaan actief op zoek naar woonruimte, en zorgen ervoor dat expats Tilburg snel en soepel integreren. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Begin de zoektocht naar een woning!

Uw huis verhuren aan expats in Tilburg? 

Wilt u meer informatie over expats in Tilburg of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat centre Tilburg

Expats Tilburg kunnen ook rekenen op de hulp van Holland Expat Center South. Dit is een samenwerking van de Regio en Provincie Noord-Brabant, de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND), Agrifood Capital en Metropoolregio Eindhoven. Het is een organisatie die zich inzet om expats Tilburg te helpen bij hun vestiging in de regio. Ze bieden diverse diensten en evenementen aan, waarmee ze expats helpen bij het leren kennen van de cultuur en het regelen van allerlei praktische zaken.

Denk aan zaken zoals een visa en vergunningen, of het regelen van zorgverzekeringen.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats Tilburg

123Wonen bemiddelt in de verhuur van woningen door heel Nederland. Wilt u graag een woning verhuren, bijvoorbeeld aan expats Tilburg? Dat kan! We hebben een groot klantenbestand in binnen- en buitenland, waardoor de juiste huurder snel gevonden is.

Wij streven er naar uw woning binnen 2 weken te verhuren! Onze lokale makelaars hebben veel kennis van de lokale woningmarkt, en kunnen u dan ook perfect ondersteunen bij uw huis verhuren aan expats Tilburg.

Huis verhuren Tilburg

123Wonen Tilburg

Jan Frederik Vlekkeweg 10-06
5026 RJ Tilburg
T 013 - 7620820

Bekijk alle contactgegevens