9.2 / 10 1782 reviews 

Expats Twente

Twente is een regio in het oosten van Nederland, bekend om haar groene landschap en gezellige steden. De grootste steden in Twente zijn Enschede, Hengelo en Almelo. Twente biedt een scala aan outdoor-activiteiten, waaronder wandelen en fietsen door de prachtige natuur.

Twente is ook een belangrijk zakencentrum, met veel bedrijven die zich hier vestigen met kantoren of fabrieken plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan AkzoNobel, Grolsch en Thales. Hierdoor vinden veel mensen uit binnen- en buitenland in Twente een nieuwe thuis. Er zijn dan ook steeds meer expats in Twente.

Meer informatie


Wie zijn expats Twente?

Expats zijn mensen die ervoor hebben gekozen om voor een vaak tijdelijke periode naar het buitenland te emigreren. Ze verhuizen meestal voor werk- of studie. Expats verschillen van immigranten doordat ze meestal niet van plan zijn om permanent in het buitenland te blijven.

Nederland is een populaire bestemming voor expats van over de hele wereld. Ze trekken niet alleen naar de Randstad; steeds vaker kiezen expats Twente als hun nieuwe thuis.Soms om aan de drukte van de Randstad te ontsnappen, maar vaak ook om aan de slag te gaan bij bedrijven in de regio.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Twente? 

Wilt u meer informatie over expats in Twente of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Hulp voor expats Twente

Het is voor expats Twente niet altijd makkelijk om hun plekje te vinden. Niet alleen kan het vinden van woonruimte een uitdaging zijn, ook het begrijpen van de taal en cultuur is vaak ingewikkeld. Daarom is er een speciale organisatie, Expat Center East Netherlands, die deze expats Twente helpt bij hun integratie. Maar ook 123Wonen zelf biedt een speciale dienst aan om expats te ondersteunen: onze expat relocation service!

We helpen expats niet alleen aan geschikte woonruimte, maar kunnen ook zaken zoals een burgerservicenummer, bankrekening, en G/W/E contracten voor hen regelen. Met deze service hebben we al vele  expats Twente geholpen bij het vinden van hun nieuwe thuis..

Expats Apeldoorn

Uw eigen woning verhuren

Bij 123Wonen bouwen we op professionele en transparante wijze de brug tussen huurder en verhuurder. Heeft u zelf een huis in Twente dat u graag zou willen verhuren, bijvoorbeeld aan expats Twente? Wij helpen u hierbij graag. Het vinden van een betrouwbare huurder staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom screenen wij elke potentiële huurder grondig.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze specialisatie in expat verhuur is de juiste huurder snel gevonden. Uw
huis verhuren Twente doet u het beste samen met 123Wonen!

Begin de zoektocht naar een woning

123Wonen Zeeland

Boulevard Bankert 186a

4382AC Vlissingen

T 0113 - 296 909

Bekijk alle contactgegevens