9.2 / 10 1821 reviews 

Expats Utrecht

Utrecht is een geweldige stad voor expats. De stad, gelegen in het hart van Nederland, kent een bruisende universiteit en een levendige internationale gemeenschap. De gunstige ligging nabij Amsterdam en andere grote steden maakt dat veel expats Utrecht uitkiezen om te wonen. Bent u op zoek naar expat huisvesting in Utrecht, voor uzelf of voor uw expat werknemers? 123Wonen helpt expats Utrecht bij het vinden van hun perfecte huurwoning! Van stijlvolle lofts tot gezellige rijtjeswoningen, er is voor ieder wat wils. Utrecht is een geweldige stad voor expats.

De stad, gelegen in het hart van Nederland, kent een bruisende universiteit en een levendige internationale gemeenschap. De gunstige ligging nabij Amsterdam en andere grote steden maakt dat veel expats Utrecht uitkiezen om te wonen. Bent u op zoek naar expat huisvesting in Utrecht, voor uzelf of voor uw expat werknemers? 123Wonen helpt expats Utrecht bij het vinden van hun perfecte huurwoning! Van stijlvolle lofts tot gezellige rijtjeswoningen, er is voor ieder wat wils. 

Vind uw droomwoning!


Wonen in Utrecht als expat

Veel expats trekken naar de Randstad, en Utrecht is dan ook een stad met een grote expat-community. Bent u een expat die op zoek is naar huisvesting in Utrecht? Of zoekt u woonruimte voor uw expat-werknemers? 123Wonen kan u helpen bij het vinden van de perfecte woning die past bij uw wensen en behoeften.

Van de gezellige binnenstad tot de groene buitenwijken, we zoeken altijd naar een woning die goed bij u past. Bovendien hebben we een relocation service Utrecht, waarmee we expats van begin tot eind ondersteunen bij hun verhuizing!

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Utrecht? 

Wilt u meer informatie over expats in Utrecht of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Utrecht

Verhuizen naar het buitenland is vaak een grote en spannende stap. Gelukkig kunnen expats Utrecht ook terecht bij het International Welcome Centre Utrecht Region (IWCUR). Dit Expat Center biedt informatie, advies en ondersteuning aan expats die zich in Utrecht willen vestigen.

Hier kunt u terecht voor vragen over vergunningen, belastingen en andere zaken die komen kijken bij het emigreren. Ook bieden ze hulp bij het vinden van werk en het integreren in de Nederlandse samenleving. Zo staan expats Utrecht er niet alleen voor!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats Utrecht

Heeft u een woning in Utrecht die u wilt verhuren, bijvoorbeeld aan expats Utrecht? Dan kan 123Wonen u daarbij helpen. Wij hebben een groot netwerk van betrouwbare expats en andere woningzoekenden die op zoek zijn naar een huurwoning in Utrecht.

Dankzij onze uitgebreide screening en juridische ondersteuning kunt u erop vertrouwen dat uw woning veilig en betrouwbaar wordt verhuurd. Meer weten over verhuren aan expats Utrecht? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

 

123Wonen Utrecht

Ramstraat 31

3581 HD Utrecht

T 030 - 7604900

Bekijk alle contactgegevens