9.2 / 10 1825 reviews 

Expats Zaandam

Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland, met ongeveer 79.000 inwoners. In Zaandam vind je een van de meest bekende buurten van Nederland, de Zaanse Schans. Het is een uniek, authentiek stukje Nederland, met vele werkplaatsen, molens, huisjes en musea.

De stad is onder toeristen populair, maar ook kiezen veel expats Zaandam als hun nieuwe thuis. Zij werken bij een van de vele grote bedrijven in de omgeving, zoals Ahold Delhaize. Door de groeiende vraag naar woningen, kan het soms lastig zijn om de perfecte woning te vinden. Gelukkig biedt 123Wonen uitkomst voor expats Zaandam die op zoek zijn naar een geschikte woning in de omgeving.

Meer informatie


Expats in Nederland

Expats zijn mensen die er voor kiezen om tijdelijk buiten hun thuisland te verblijven. Deze keuze maken zij vaak vanwege werk of studie. In tegenstelling tot immigranten hebben expats doorgaans niet de intentie om voor onbepaalde tijd in het buitenland te blijven wonen. Nederland is een geliefde bestemming voor expats van over de hele wereld.

Velen van hen komen in de Randstad te wonen vanwege de hoge werkgelegenheid. Dit heeft er ook toe geleid dat er steeds meer expats Zaandam zijn.

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Zaandam? 

Wilt u meer informatie over expats in Zaandam of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expats Zaandam: waar wonen?

Expats die naar Zaandam komen hebben (tijdelijke) woonruimte nodig. Hier kan 123Wonen in voorzien. Als verhuurmakelaar hebben we zelf een breed woningaanbod van huizen, appartementen en kamers in de omgeving. Maar we hebben ook een speciale expat  relocation service, waarmee we expats Zaandam helpen bij alles wat bij de verhuizing komt kijken.

We gaan actief op zoek naar geschikte woonruimte, en kunnen ook ondersteunen bij bijvoorbeeld het regelen van meubilair of het aanvragen van een burgerservicenummer. Gaat u binnenkort expats aannemen, en wilt u hen voorzien van geschikte woonruimte? Neem dan contact op met 123Wonen!

Expats Apeldoorn

Woning verhuren aan expats

123Wonen helpt de juiste match vinden tussen huurder en verhuurder. Wilt u uw woning op een veilige en snelle manier verhuren? 123Wonen helpt u hierbij graag graag. Ons uitgebreide netwerk in combinatie met professionele marketing maakt dat uw woning binnen no-time verhuurd is, bijvoorbeeld aan expats Zaandam.

Expats spelen binnen ons netwerk grote rol; met onze relocation service bereiken we expats Zaandam al in het buitenland, en helpen we hen aan een geschikte huurwoning in Nederland.

Huis verhuren Zaandam

??123Wonen Zaandam

Provincialeweg 302

1506 MJ Zaandam

T 075-2040700

Bekijk alle contactgegevens