9.2 / 10 1836 reviews 

Expats Zeeland

Zeeland is een prachtige provincie in het zuidwesten van Nederland, omgeven door de Noordzee en de Westerschelde. Waar u ook gaat, de zee is altijd dichtbij! De provincie bestaat uit verschillende gemeenten, waaronder Vlissingen, Middelburg en Goes.

Wist u dat er steeds meer expats Zeeland uitkiezen als hun nieuwe thuis? Het is een populaire bestemming voor expats die op zoek zijn naar een rustige omgeving, met veel natuur en een relaxte levensstijl.

Meer informatie


Expat community in Zeeland

Hoewel Zeeland niet direct bekend staat als een regio met een grote expat gemeenschap, zijn er wel degelijk veel expats te vinden in de provincie. Deze expats Zeeland zijn voornamelijk werkzaam bij bedrijven die actief zijn in de scheepvaart en de logistiek.

De provincie biedt veel mogelijkheden voor expats Zeeland die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen en te werken. De provincie heeft een goede infrastructuur en is goed bereikbaar via de snelweg en het openbaar vervoer. Daarnaast heeft Zeeland veel voorzieningen, zoals internationale scholen, sportclubs en culturele activiteiten.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Zeeland? 

Wilt u meer informatie over expats in Zeeland of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Zeeland

Speciaal voor expats in de regio is er het Expat Center Zeeland. Hier kunnen expats Zeeland ondersteuning en begeleiding krijgen bij hun verhuizing naar Nederland. Maar ook 123Wonen heeft een eigen relocation service. Met deze dienst helpen we expats Zeeland aan een nieuw huis in Nederland, en kunnen we hen helpen bij veel zaken die bij het emigreren komt kijken.

We hebben al vele expats en bedrijven geholpen met onze relocation service! We werken samen met veel grote bedrijven, zoals bijvoorbeeld Philips en diverse universiteiten. 

Expats Apeldoorn

Woning verhuren aan expats

123Wonen helpt de juiste match vinden tussen huurder en verhuurder. Wilt u uw woning op een veilige en snelle manier verhuren? 123Wonen helpt u hierbij graag graag. Ons uitgebreide netwerk in combinatie met professionele marketing maakt dat uw woning binnen no-time verhuurd is, bijvoorbeeld aan expats Zaandam.

Expats spelen binnen ons netwerk grote rol; met onze relocation service bereiken we expats Zaandam al in het buitenland, en helpen we hen aan een geschikte huurwoning in Nederland.

Huis verhuren Zaandam

??123Wonen Zaandam

Provincialeweg 302

1506 MJ Zaandam

T 075-2040700

Bekijk alle contactgegevens