9.2 / 10 1824 reviews 

Expats Zwolle

Zwolle is de gezellige hoofdstad van de provincie Overijssel. De gelijknamige gemeente Zwolle heeft meer dan 130.000 inwoners, en is daarmee de negentiende gemeente van Nederland. Zwolle is een echte Hanzestad, en dit is terug te zien in de authentieke sfeer en charme van de stad.

De stad wordt omringd door een prachtig landschap met rivieren, bossen en heidevelden. Daarnaast kent Zwolle een bloeiende economie en biedt het volop kansen op werk en ondernemerschap. Hierdoor kiezen ook veel expats Zwolle uit als hun nieuwe thuis. Als specialist op de woningmarkt biedt 123Wonen volledige ondersteuning aan expats Zwolle bij het vinden van de perfecte woning.

Neem contact op


Expat Center Zwolle

Expats zijn mensen die tijdelijk naar het buitenland verhuizen, vaak voor hun werk. Dit is een grote stap die veel met zich meebrengt. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor expats Zwolle, kunnen zijn terecht bij Expat Center East Netherlands. Ook ondersteunen ze bedrijven bij het aannemen van internationale medewerkers. Maar 123Wonen biedt zelf ook een speciale expat relocation service om de overgang nog makkelijker te maken.

Met deze service bieden we expats die naar Zwolle komen een geschikte huurwoning en helpen we hen met alles wat bij hun integratie komt kijken. Wij geloven in persoonlijke begeleiding, en bieden een one-stop-service om ervoor te zorgen dat expats Zwolle van begin tot eind goed ondersteund worden!

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Zwolle? 

Wilt u meer informatie over expats in Zwolle of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Huisvesting voor expats

Bent u op zoek naar een geschikte woning voor uzelf of uw werknemers in Zwolle?. Er zijn verschillende wijken die populair zijn om te wonen, zoals de historische binnenstad met zijn prachtige grachtenpanden en gezellige terrassen. Maar ook verschillende woonwijken, zoals Assendorp en Diezerpoort zijn gewild onder expats Zwolle vanwege de levendige sfeer en de diversiteit aan winkels en restaurants.

Andere populaire wijken zijn de groene Aa-landen en Stadshagen, waar ruim opgezette woningen en veel groen te vinden zijn. Bij 123Wonen zijn we gespecialiseerd in het verhuren aan expats Zwolle. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Expats Apeldoorn

Woning verhuren aan expats Zwolle

123Wonen bemiddelt tussen huurder en verhuurder, en gaat altijd op zoek naar de juiste match. Bent u zelf op zoek naar een huurder voor uw woning? 123Wonen, dé verhuurmakelaar Zwolle helpt u graag. Of u nou voor onbepaalde tijd of tijdelijk een huurder zoekt, 123Wonen streeft er altijd naar uw woning binnen korte tijd te verhuren.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze specialisatie in expat verhuur slagen wij er altijd in om snel een geschikte huurder te vinden voor uw huis. Verhuren wij binnenkort uw woning aan expats Zwolle?

Huis verhuren Zwolle

123Wonen Zwolle

Grote Kerkplein 14

8011 PK Zwolle

T 038 - 760 00 96

Bekijk alle contactgegevens