9.2 / 10 1816 reviews 

Makelaar Groningen

Bent u op zoek naar een makelaar in Groningen? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Het grootste deel van het aanbod van huurwoningen is gelegen in Groningen, maar we werken ook in de omliggende plaatsen als Midden-Groningen en Oost-Groningen. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele makelaar in Groningen doen.

Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen is de verhuurspecialist van Groningen en doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur of vastgoedbeheer van uw verhuurde vastgoed. Bent u wel op zoek naar een makelaar Groningen voor de verkoop van uw woning? Dan verwijzen wij u graag door naar www.iQMakelaarsGroningen.nl.

Ook voor het beheer van uw vastgoed zijn wij de juiste partij, bij ons geen leegstand van uw vastgoed! 

Wilt u meer weten? Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie. Direct uw woning verhuren? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.