9.2 / 10 1821 reviews 

Nieuwbouw Meeuwerderweg Groningen

123Wonen is trotse partner voor de verhuur van het nieuwbouwproject Meeuwerderweg in Groningen. Voorheen stonden op deze plek 3 schipperswoningen, welke nu afgebroken zijn en getransformeerd tot 3 unieke en ruime eensgezinswoningen.

De woningen

De woningen zijn compeet geisoleerd (Energielabel A), erg ruim en van alle gemakken voorzien. De huizen zijn deels voorzien van vloerverwarming en hebben kunststof kozijnen. Elke woning is net iets anders en daarom uniek. De Meeuwerderweg staat bekend als een gezellige straat met diverse voorzieningen en horeca in de populaire Oosterpoortbuurt. De woning is gelegen op circa 5 minuten fietsen vanaf de binnenstad. Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning, binnen enkele minuten bent u op de ringweg (richting A7/A28).

Huurprijs en oplevering

De energiezuinige woningen zullen half januari opgeleverd worden. De woningen zijn per circa 15 januari beschikbaar voor ten minste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd verlenging. De huurprijs bedraagt per maand € 1.425,- exclusief gas, water, elektra, tv/internet en belastingen. Deze huurprijs is inclusief de opbrengst van de zonnepanelen (3500 kWh per jaar) (ca. € 75 per maand).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Groningen: Groningen@123wonen.nl.

Neem contact op