9.2 / 10 1825 reviews 

Nieuwbouw Stadswerf Dok Groningen

123Wonen is trotse partner voor de verhuur en het vastgoedbeheer van het nieuwbouwproject Stadswerf Dok in Groningen. Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, een park en een plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

Neem contact op

De woningen

Er zijn ruime eensgezinswoningen met tuin gerealiseerd, waarvan minimaal 37 koopwoningen en minimaal 32 huurwoningen in de vrije sector. Deze zijn inmiddels allen verhuurd! De woningen zijn een fraai ontwerp van de het Groningse architectenbureau De Unie en zijn onder meer voorzien van chique gevelstenen en zinken hemelwaterafvoeren. De nieuwbouwwoningen aan de Stadswerf Dok zijn goed geïsoleerd tegen de kou en hitte en voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor energiezuinigheid. (De woningen hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt – EPC Waarde –  van 0,4). 

Carsharing

Als bewoner van de Stadswerf kun je namelijk gebruik maken van een uniek mobiliteitsconcept: carsharing. Carsharing betekent letterlijk het delen van een auto. UrbanLiving stelt voor de bewoners van de Stadswerf meerdere BMW i3’s beschikbaar voor carsharing. Zo hoef je geen auto meer in je bezit te hebben en kun je toch gebruik maken van alle voordelen van een auto.

Kijk voor meer informatie op: www.stadswerfgroningen.nl