9.2 / 10 1816 reviews 

Parklofts Groningen; Unieke appartementen

Welkom bij 123Wonen Groningen. Wij hebben een unieke samenwerking met Parklofts Groningen. Een uitzonderlijk woonproject in de bruisende stad Groningen. De loft-stijl appartementen bieden niet alleen ruimte, comfort en stijl, maar ook een strategische locatie die je toegang geeft tot alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. 

De locatie

Parklofts Groningen is gunstig gelegen in het hart van Groningen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot universiteiten, winkels, restaurants, cultuur, en recreatiemogelijkheden. Het openbaar vervoer is dichtbij, en de levendige sfeer van de stad ligt binnen handbereik. Ideaal voor de zogeheten short stay.

Meer informatie

Parklofts Groningen

Wil je meer weten over Parklofts Groningen en beschikbaarheid van appartementen? Neem dan contact op met 123Wonen Groningen voor gedetailleerde informatie en om een bezichtiging te regelen.

Appartementen lijken op lofts

De loft-stijl appartementen zijn ruim, licht en voorzien van moderne voorzieningen. De hoge plafonds, grote ramen en industriële accenten geven de appartementen een unieke uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele eenkamerwoning, een short stay woning of een ruimer appartement voor een gezin, 123Wonen Groningen helpt je bij het vinden van de juiste optie.

Voorzieningen Parklofts

Bij 123Wonen Groningen streven we naar het creëren van een comfortabele en veilige woonomgeving. De voorzieningen van Parklofts Groningen kunnen onder andere een fitnessruimte, gemeenschappelijke ruimtes en parkeergelegenheid omvatten. Jouw welzijn staat voorop.

Samenwerking met Parklofts Groningen

123Wonen Groningen werkt samen met Parklofts Groningen, waardoor wij toegang hebben tot zeer mooie appartementen, ook voor short stay. 123Wonen Groningen heeft jarenlange ervaring in vastgoedbeheer en huurbegeleiding en zal je ondersteunen bij alle aspecten van het huren van je nieuwe appartement.

Parklofts groningen

U vindt ons aanbod ook op

                Huurwoningen         Funda      

                     

Wilt u ook verblijven in een luxe loft in Groningen ? 

Neem contact op