9.2 / 10 1170 reviews 

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 670,-p/mnd
Kerkstraat
Usquert
Kerkstraat
 • Aangeboden sinds11-06-2021
45 m²  -   1 slaapkamer
€ 1.095,-p/mnd
Oostersingel
Groningen
Oostersingel
 • Aangeboden sinds09-06-2021
90 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.550,-p/mnd
Blazer
Zuidhorn
Blazer
 • Aangeboden sinds08-06-2021
170 m²  -   5 slaapkamers

Verhuurmakelaar Alkmaar

Bent u op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Alkmaar? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in Alkmaar. Daarnaast werken wij ook in Hoorn, Purmerend, Enkhuizen, Bergen, Heerhugowaard en Schagen.

Geen verrassingen

Onze taak als verhuurmakelaar Alkmaar is het bieden van begeleiding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Alkmaar doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt! Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! 

Vastgoedbeheer

Wilt u helemaal geen omkijken naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Alkmaar biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Alkmaar wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Het uitbesteden kan erg handig zijn als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

 

Waarom u voor 123Wonen kiest

 • Binnen 2 weken uw woning verhuurd
 • Betrouwbare huurders (o.a. overheid, Defensie en expats)
 • Degelijke screening van huurders
 • Commerciële verhuur en beheer mogelijk
 • Betrokken en persoonlijk contact
 • 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders
 • Ervaren in zowel technisch als financieel beheer
 • Eigen technische dienst
 • Proactief debiteurenbeheer

Uw woning verhuren in Alkmaar? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren

Laatste nieuws

Franchisenemer Martin en zijn team zijn al lang succesvol als verhuurmakelaars in Alkmaar. Vanuit kantoor Alkmaar werd de markt in Zaandam e.o. ook al bediend. Om de klanten in de regio nog beter te bedienen heeft Martin per 1 maart nu ook een locatie geopend in Zaandam. Er zijn al behoorlijk wat trouwe klanten in de regio, maar er is altijd ruimte voor nieuwe beleggers die ook willen verhuren en vastgoedbeheer afnemen via 123Wonen. Of bedrijven die woonruimte willen aanhuren (relocation) voor hun medewerkers. Ook voor het aankopen van een woning voor de verhuur bent u aan het goede adres. Provincialeweg 302, 1506 MJ Zaandam Telefoon: 075 204 0700 Mail:  Zaandam@123Wonen.nl Ga naar vestiging

12 maart 2021 Meer

123Wonen Alkmaar is verhuisd naar een nieuw kantoor. Door het groeiend aantal verhuurtransacties in Alkmaar en omgeving was behoefte aan meer werkplekken. Een moderne nieuw pand met moderne en geschikte werkplekken. De mooie zichtlocatie maken het kantoor goed bereikbaar voor alle klanten. Plan Schelphoek is een levendige woonomgeving, letterlijk aan de rand van het historische centrum van Alkmaar en goed bereikbaar per auto. De verhuising naar een modern pand en een goede bereikbaardheid zorgt weer voor frisse zin. 123Wonen Alkmaar is de verhuurmakelaar die voor u klaar staat! Ons nieuwe adres: Korte Vondelstraat 3 1813 AC Alkmaar  

08 februari 2021 Meer

Per mei 2021 hebben wij onze 30e franchisenemer aangesloten op onze 123Wonen franchiseformule, dé verhuurmakelaar van Nederland! Onze 30e franchiseneemster is Conny Meesters, verantwoordelijk voor het verzorgingsgebied Gouda-Woerden .  De in 2009 opgestarte franchiseformule is in 12 jaar gegroeid van 1 naar 30 vestigingen! Vanuit al deze lokale vestigingen bemiddelen wij in de verhuur en het beheer van woonruimten. We zoeken de match tussen tevreden huurders en verhuurder. Met ons eigen internationale netwerk zijn wij gespecialiseerd in verhuren aan expats, maar verhuren in elk segment. Van kamer tot villa, van Groningen tot aan Maastricht. Alles op een hoog kwaliteitsniveau.    Als enige vastgoedbeheerder hebben wij landelijke dekking van 30 lokale 123Wonen kantoren: zo zijn we altijd bij u in de buurt. Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. Financieel beheer (basis) of compleet beheer, wij ontzorgen u op maat. Uw box 3 belegging is bij ons in veilige handen. Wij kunnen u zelfs helpen met de aankoop van uw beleggingspand. Neem  contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging voor het verhuren van uw woning of voor het huren van uw droomhuis!

26 mei 2021 Meer

Meer nieuws laden

Einde nieuwsarchief

Neem contact op