9.2 / 10 1806 reviews 

Verhuurmakelaar Breda

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Breda? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij werken in Breda en omliggende plaatsen; Oosterhout, Drimmelen, Bavel en Zundert.

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Breda is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Breda doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld.123Wonen is de verhuurspecialist van Breda en doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur of vastgoedbeheer van uw verhuurde vastgoed.

Vastgoedbeheer

Uw verhuurmakelaar Breda biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Breda wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Breda?

Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.