9.2 / 10 1825 reviews 

Verhuurmakelaar Enschede

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar in Enschede? Dan bent u aan het juiste adres bij 123Wonen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van huizen, appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij helpen u graag bij het huren of verhuren van een woning in Enschede en omstreken. 

Professionele verhuurmakelaar

U wilt natuurlijk in zee met een professionele verhuurmakelaar Enschede. Onze taak is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een betrouwbare verhuurmakelaar in Enschede doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! Bent u wel op zoek naar een makelaar Enschede? Dan verwijzen wij u graag door naar onze partner verkoopmakelaars. Ook als u een woning wilt aankopen

Financieel en technisch beheer

Geen omkijken meer naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Enschede biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Enschede wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Enschede? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.