9.2 / 10 1825 reviews 

Verhuurmakelaar Flevoland

Bent u op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Flevoland? Bij 123Wonen bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons uw woning of appartement verhuren in Flevoland. Huren kan natuurlijk ook! Heerhugowaard en Schagen.

Geen verrassingen

Onze taak als verhuurmakelaar Flevoland is het bieden van begeleiding. Zo weet u waar u aan toe bent. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Flevoland doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt! Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Daarom zijn wij de specialist in verhuurmakelaardij.

Vastgoedbeheer

Wilt u helemaal geen omkijken naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Flevoland biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Flevoland wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Het uitbesteden kan erg handig zijn als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen diverse zaken voor u zoals het versturen van facturen en innen van de huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Flevoland? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.