9.2 / 10 1816 reviews 

Verhuurmakelaar Hoogeveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Hoogeveen? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Wij werken in Hoogeveen, Assen, Meppel, Beilen en andere plaatsen in Drenthe.

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Hoogeveen is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Hoogeveen doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld.123Wonen is de verhuurspecialist van Hoogeveen en doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur of vastgoedbeheer van uw verhuurde vastgoed. 

Wilt u uw huis verhuren in Hoogeveen? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord. 

Vastgoedbeheer

Uw verhuurmakelaar Hoogeveen biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Hoogeveen wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.