9.2 / 10 1821 reviews 

Verhuurmakelaar Limburg

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar in Limburg? Dan bent u aan het juiste adres bij 123Wonen. Wij helpen u graag bij het huren of verhuren van een woning in Limburg. We zijn werkzaam in Maastricht, Sittard, Heerlen, Venlo, Geleen en Roermond. 

Professionele verhuurmakelaar

U wilt natuurlijk in zee met een professionele verhuurmakelaar Limburg. Onze taak is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een betrouwbare verhuurmakelaar in Limburg doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Daarom zijn wij de specialist op het gebied van uw woning verhuren.

Financieel en technisch beheer

Geen omkijken meer naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Limburg biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Limburg wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Limburg? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. U hoort zo snel mogelijk van ons.