9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar Maastricht

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Maastricht en omstreken? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in Maastricht en de rest van de provincie Limburg.

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Maastricht is het bieden van professionele begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren? Kies dan voor  een professionele verhuurmakelaar in Maastricht. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! Wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt van Maastricht en andere plaatsen in Limburg.

Beheer uitbesteden

Uw verhuurmakelaar Maastricht biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Maastricht wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Maastricht? Neem contact met ons op door het formulier in te vullen en u hoort zo snel mogelijk van ons.