9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar West-Brabant

123Wonen is dé verhuurmakelaar in West-Brabant met kantoren in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur. Heeft u een huis in de regio dat u wilt verhuren? Wij helpen u om snel en veilig een geschikte huurder te vinden. Onze innovatieve en vooruitstrevende verhuurmakelaardij is ontstaan door het samenvoegen van passie, kennis en een breed netwerk; allemaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een full service dienstverlening staat centraal: voor alle zaken rondom het (ver)huren en beheren van onroerend goed in West-Brabant kunt u bij ons terecht.

Een woning verhuren

Wilt u uw huis in West-Brabant verhuren? Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huurder en streven er naar uw woning binnen 2 weken verhuurd te hebben. Hoe willen wij dit zo snel realiseren? Dit doen wij door een uitgebreide marketingstrategie: we plaatsen uw woning op diverse woningwebsites, plekken waar woningzoekenden terecht komen in hun zoektocht. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren wij eerst een uitgebreide screening uit, op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo weet u aan wie u verhuurt! Daarnaast is 123Wonen West-Brabant als uw verhuurmakelaar West-Brabant aanwezig bij de sleuteloverdracht, voeren we een initiële inspectie uit en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Bent u geïnteresseerd in het vinden van een verhuurmakelaar West-Brabant? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. 

Financieel en technisch vastgoedbeheer

123Wonen staat u als verhuurmakelaar West-Brabant bij gedurende het gehele verhuurproces. Dit houdt ook in dat wij u financieel en technisch vastgoedbeheer kunnen bieden. Door dit uit handen te geven heeft u zelf nergens meer omkijken naar, wat bijvoorbeeld ideaal is als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt! Voorbeelden van financieel beheer zijn het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in en rond de woning. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kantoor Bergen op Zoom          Kantoor Roosendaal             Kantoor Etten-Leur

Zuidzijde haven 39A                     Laan van Brabant 22                     Bredaseweg 185
4611 HC Bergen op Zoom            4701 BK Roosendaal                  4872 LA Etten-Leur
Bergenopzoom@123wonen.nl     Roosendaal@123Wonen.nl          Etten-Leur@123wonen.nl
T +31(0)164-760999                     T +31(0)165-235400                   T +31(0)76-3001010
         

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

 

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren