9.2 / 10 1808 reviews 

Verhuurmakelaar Zoetermeer

Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Zoetermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw huis verhuren in Zoetermeer doet u het beste via een professionele verhuurmakelaar. 123Wonen verhuurt al vele jaren woningen op de lokale markt en onze verhuurmakelaars weten wat ze doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 

Het verhuurproces

Wilt u de hulp van een verhuurmakelaar in Zoetermeer inschakelen? Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huurder en streven er naar uw woning binnen 2 weken verhuurd te hebben. Dit doen wij door een uitgebreide marketingstrategie: we plaatsen uw woning op diverse woningwebsites, plekken waar woningzoekenden terecht komen in hun zoektocht. Zo zien de juiste personen uw aanbod. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren wij eerst een uitgebreide screening uit, op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo weet u aan wie u verhuurt en komt niemand voor verrassingen te staan. Daarnaast is 123Wonen in Zoetermeer als uw verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht, voeren we een initiële inspectie uit en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Heeft u behoefte aan een verhuurmakelaar in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Volledig ontzorgd worden

Wilt een goede en betrouwbare vastgoedbeheerpartner in uw verhuurmakelaar Zoetermeer? En kiest u voor een nauw betrokken partij die u het werk volledig uit handen neemt? Kies dan voor 123Wonen. U kunt bij ons terecht voor zowel financieel-administratief beheer als technisch vastgoedbeheer. Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huurstromen altijd gewaarborgd. De borg wordt altijd naar u doorgestort. Daarnaast heeft u binnen 123Wonen altijd een vast contactpersoon. Een vastgoedmakelaar waar u op kunt bouwen.

Heeft u behoefte aan een verhuurmakelaar in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.595,-p/mnd
Dorpsstraat Nieuw
Bleiswijk
Dorpsstraat
  • Aangeboden sinds23-04-2024
69 m²  -   2 slaapkamers
€ 2.800,-p/mnd
Namensestraat Nieuw
Den Haag
Namensestraat
  • Aangeboden sinds22-04-2024
111 m²  -   4 slaapkamers
€ 1.875,-p/mnd
Newtonstraat Nieuw
Den Haag
Newtonstraat
  • Aangeboden sinds19-04-2024
83 m²  -   3 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Den Haag

Ellen de Vos

  Ellen de Vos

Linda Wijnands

  Linda Wijnands

Wim Overwater

  Wim Overwater

Den Haag

123Wonen Den Haag
Laan van 's-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag

070 - 5001800

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren