9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar 123Wonen Den Haag

Over 123Wonen Den Haag

123Wonen Den Haag is dé verhuurmakelaar in Den Haag en omgeving. Zo werken wij ook in Delft,  Rijswijk, Zoetermeer en Naaldwijk. Verhuur uw woning voor onbepaalde tijd of verhuur uw woning tijdelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en geven u graag advies over het verhuren via de Leegstandswet. 123Wonen streeft om uw woning binnen korte tijd te verhuren! 

U kunt ook bij 123Wonen Den Haag terecht voor het beheren van uw woning, wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde woning. Vraag uw verhuurmakelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie. 

Voor het huren van een woning bent u bij 123Wonen Den Haag uiteraard ook aan het juiste adres. Staat uw ideale thuis niet tussen ons huidige aanbod? Meld u dan aan voor onze Woningmail en ontvang het nieuwste aanbod in uw mailbox! 

Geïnteresseerd in verhuren via 123Wonen Den Haag? Neem vandaag nog contact met ons op!

Team

Wim Overwater

Wim Overwater

Wim zorgt er voor dat uw woning snel en veilig wordt verhuurd!

Ellen de Vos

Ellen de Vos

Klantvriendelijkheid en daadkracht kunt u bij Ellen verwachten! Ze is betrokken bij huurder en verhuurder in het gehele verhuurproces.

Purdy Rexwinkel

Purdy Rexwinkel
assistent-makelaar

Purdy is enthousiast en zeer klantvriendelijk! Ze is betrokken bij huurder en verhuurder en regelt de verhuur van A-Z.

Rating 5 4.5 / 5 53 reviews
Den Haag

Neem contact op

123Wonen Den Haag
Laan van 's-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag

T 070 - 221 08 41

Social update

Onze reviews

Een greep uit ons aanbod

Den Haag
Patrijsplantsoen
  Patrijsplantsoen
€ 2.400,-
Details
Delft
Willemstraat
  Willemstraat
€ 1.750,-
Details
Den Haag
Van Essendijk
  Van Essendijk
€ 2.450,-
Details
Den Haag
Patrijsplantsoen
  Patrijsplantsoen
€ 2.300,-
Details
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Laan van 's-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag

T 070 - 221 08 41
F 71346376
E denhaag@123wonen.nl

KvK 860875106
BTW nr. NL860875106B01

IBAN/SEPA NL98 RABO 0120534177

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Laatste nieuws

Nieuwe modellen huurcontracten wet betaalbare huur

In samenspraak met gerenommeerde huurrechtadvocaten zijn de bestaande huurovereenkomsten van 123Wonen onder meer gescreend op én aangepast aan:

De wet vaste huurcontracten, de wet betaalbare huur & de Europese richtlijn oneerlijke consumentenvoorwaarden

Reeds bestaande modellen huurovereenkomsten:

  • Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Huurovereenkomst voor bepaalde tijd van maximaal 2 jaar;
  • Huurovereenkomst voor bepaalde tijd (tussenhuur);
  • Tijdelijke huurovereenkomst volgens de Leegstandwet;
  • Huurovereenkomst naar zijn aard van korte duur (recreatieve verhuur etc);

En natuurlijk nieuwe modellen voor de nieuwe situaties

  • Huurovereenkomst voor bepaalde tijd (proefsamenwoning);
  • Huurovereenkomst voor bepaalde tijd (bloed- en aanverwanten).

Verder hebben we overige documenten vernieuwd zoals de Algemene Huurvoorwaarden, Document Goed Verhuurderschap en deToelichting.

Voor onze expat huurders zijn er Engelse vertalingen beschikbaar.

De huurcontracten worden door de 123Wonen kantoren gebruikt en up to date gehouden, zodat u zeker weten aan alle voorwaarden voldoet om bijvoorbeeld huurbescherming te voorkomen en aan alle wettelijke vereisten te voldoen.

Voor vragen: bel uw lokale 123Wonen kantoor. 

Met 33 vestigingen is er altijd een verhuurspecialist in de buurt!

24 juli 2024 Lees meer
Prognose ING: Koopwoningen in 2024 stijgen 5% tot 8% in prijs

ING Research voorspelt een stijging van 5% tot 8% voor koopwoningen in 2024. De krapte op de woningmarkt, gecombineerd met hogere lonen en een lagere rente, zijn de drijvende krachten achter deze prijsstijging. Econoom Sander Burgers van ING Research benadrukt de krapte op de woningmarkt als belangrijke factor voor de toenemende prijzen.

De sterk gestegen lonen in het laatste kwartaal van 2023, met een toename van 6,9% ten opzichte van het voorgaande jaar, vergroten de betaalbaarheid van woningen en verhogen de leencapaciteit bij banken, volgens het rapport van ING. Deze ontwikkelingen hebben een directe invloed op de prijzen van koopwoningen.

Hypotheekrentes

Een andere belangrijke factor die bijdraagt aan de stijgende huizenprijzen is de daling van de hypotheekrente. Deze dalen sinds de herfst van vorig jaar, waardoor huizenkopers momenteel ongeveer 4,3% betalen voor een hypotheekrente van tien jaar zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). ING Research benadrukt dat de rentes nu in 'rustiger vaarwater' zijn beland.

Hoewel Rabobank en ABN Amro ook prijsstijgingen voorzien in 2024, gaat ING verder in haar voorspellingen. Rabobank verwacht bijvoorbeeld een stijging van 4,5%, terwijl ABN Amro een stijging van 4% dit jaar en 3,5% volgend jaar voorspelt. ING blijft met haar voorspelling van 5% tot 8% aan de optimistische kant.

De krapte op de woningmarkt wordt verder versterkt door de groei van het aantal eenpersoonshuishoudens, zoals benadrukt in een rapport van ABN Amro. ING Research-econoom Sander Burgers beaamt deze observatie, waarbij de bevolkingsgroei en afname van de gemiddelde huishoudensgrootte de vraag naar woonruimte vergroten, wat de druk op de markt verder intensiveert.

Starters

Ondanks de krappe woningmarkt en stijgende prijzen, voorspelt ABN Amro dat jonge mensen blijven kopen. Fiscale wijzigingen en verruimde leennormen zullen volgens econoom woningmarkt Bram Vendel de positie van starters en alleenstaanden op de woningmarkt verbeteren.

Bron: Vastgoed Actueel

06 maart 2024 Lees meer
123Wonen West-Brabant biedt aan: 27 nieuwe studio's / appartementen

27 nieuwe appartementen te huur in Het Vogelnest medio mei

123Wonen West-Brabant biedt vanaf medio mei 27 duurzame studio's/appartementen te huur aan in het nieuwbouwproject Het Vogelnest in Etten-Leur.

De woningen, variërend van 28m2 tot 40m2, beloven modern comfort en duurzaamheid. Prijzen beginnen bij €828,- en lopen tot €922,- per maand

27 februari 2024 Lees meer

Verhuurmakelaar

123Wonen is dé lokale verhuurmakelaar van Nederland. Wij bemiddelen in de verhuur en beheer van woonruimte vanuit meer dan 30 vestigingen door heel het land. Wij zoeken altijd de juiste match tussen tevreden huurders en verhuurders. Voor het verhuren van een woning bent u daarom bij ons aan het juiste adres!


De focus van 123Wonen ligt op de verhuur aan expats. Expats komen in aanmerking voor huurwoningen in het hogere segment. Maar uiteraard zijn er bij ons nog veel meer mogelijkheden; 123Wonen verhuurt in elk segment. Kamers, appartementen, studio’s en gezinswoningen, van Groningen tot aan Maastricht. U kunt bij ons rekenen op een hoog niveau van dienstverlening, zoals wij al sinds 2009 bieden.

Veilig en betrouwbaar verhuren staat bij 123Wonen voorop. Alle kandidaat huurders worden door ons zorgvuldig gescreend op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Dankzij onze eigen juridische afdeling worden er waterdichte contracten opgesteld en komen we niet voor verrassingen te staan. 123Wonen rekent geen oneerlijke aanhuurkosten voor het huren van een woning. Wij werken voor de verhuurder en zijn eerlijk en transparant in onze dienstverlening.

Naast verhuurmakelaar diensten kunt u ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Vanuit al onze kantoren bieden wij landelijke dekking in financieel en technisch vastgoedbeheer. Onze professionele verhuurmakelaars zijn altijd dicht bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of heeft u al besloten een verhuurmakelaar in te schakelen? Neem dan snel contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.