9.2 / 10 1782 reviews 

Woonboot verhuren

Heeft u een woonboot die u graag zou willen verhuren? Schakel dan de hulp in van verhuurmakelaar 123Wonen! Wij verhuren uw woonboot veilig en snel, en geven u advies over alle zaken die bij verhuur komen kijken. 123Wonen bemiddelt in de verhuur van woonboten door heel Nederland: van Amsterdam tot Groningen en van Rotterdam tot aan Utrecht. Met meer dan 30 vestigingen door heel Nederland is er altijd een lokaal kantoor bij u in de buurt. Een woonboot verhuren doet u samen met 123Wonen, dé verhuurspecialist!

123Wonen: advies en begeleiding

Het verhuren van een woonboot is een vak apart. Woonboten zijn over het algemeen niet onroerend, waardoor er vaak een specifieke huurovereenkomst nodig is. Daarom is het belangrijk om uw woonboot te verhuren met de hulp van een ervaren specialist. 123Wonen is dé ervaren verhuurmakelaar van Nederland, en kan u perfect ondersteunen bij het verhuren van uw woonboot. Wij helpen u graag bij het vinden van een huurder, het vaststellen van een huurprijs en het opstellen van een juridisch waterdicht contract. Zo weet u zeker dat het verhuren van uw woonboot op een veilige en correcte manier verloopt. 

Snel een geschikte huurder

Wanneer u uw woonboot gaat verhuren, wilt u uiteraard een eerlijke en nette huurder vinden. Gelukkig hebben we bij 123Wonen een groot bereik dankzij ons uitgebreide netwerk en onze specialisatie in online marketing. Zo is een geschikte huurder voor uw woonboot snel gevonden. Bovendien wordt elke huurder uitgebreid door ons gescreend, waardoor u zeker weet dat u te maken heeft met een betrouwbare huurder. Woonboot verhuren? Laat de kennis en ervaring van verhuurmakelaar 123Wonen in uw voordeel werken!

Woonboot verhuren met 123Wonen:

 • Binnen 2 weken uw woning verhuurd
 • Woonboot verhuren

  Betrouwbare huurders (o.a. overheid, Defensie en expats)
 • Degelijke screening van huurders
 • Commerciële verhuur en beheer mogelijk
 • Betrokken en persoonlijk contact
 • 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders
 • Ervaren in zowel technisch als financieel beheer
 • Eigen technische dienst
 • Proactief debiteurenbeheer

Contact – 123Wonen woonboot verhuren

Meer weten over het verhuren van uw woonboot? Of wilt u direct een woonboot aanmelden voor verhuur? Neem dan gerust contact op met 123Wonen. Onze verhuurspecialisten gaan graag voor u aan de slag.

Contact