9.2 / 10 960 reviews 

Snel huurhuis vinden

Een huurwoning vindt u op 123Wonen.nl Voor u als woningzoekende betekent 123Wonen het snel vinden van een betaalbare en passende woonruimte.

Of dat nu een kamer is of vrijstaande villa, gestoffeerd of gemeubileerd, voor korte of langere termijn. Door efficiënt te werken, en met de brede kennis van de markt zijn wij in de meeste gevallen in staat om als eerste een passende woonruimte voor u gevonden te hebben.

Degelijke woning

Het vinden van een geschikte huurwoning is niet het meest ingewikkelde aspect in deze fase. U zoekt als huurder een degelijke woning, waar u zonder problemen, rustig kunt wonen. Ook wilt u een prettige omgang met uw verhuurder ervaren. Dit laatste is voor een huurder vaak moeilijk inzichtelijk te krijgen, zo ook de verborgen aspecten van een woning. Hoe is het gesteld met de nabije omgeving? Kunt u te maken krijgen met vervelende buren? Vergeet u de parkeermogelijkheden niet in het centrum. Met al deze aspecten houden wij rekening.

Betrouwbaar huren

Door de jaren heen heeft 123Wonen ruimschoots ervaringen opgedaan met eerdere bewoners van de diverse aangeboden woningen. Als er zaken zijn welke u als huurder moet weten, zullen wij u hierover informeren. Blijkt dat er vervelende ervaringen zijn met een bepaalde woning en/of verhuurder, dan zal 123Wonen niet samenwerken met deze partij en zult u als huurder de woning niet aangeboden krijgen. Ofwel 123Wonen maakt voor u een degelijke selectie waar u met een gerust hart op kunt vertrouwen. Ervaar het verschil!