9.2 / 10 1806 reviews 

De 10-Weken-Check van 123Wonen

U heeft uw woning verhuurd, gefeliciteerd! Zeker weten dat alles op rolletjes verloopt? Zorg dan dat u gebruikmaakt van de 10-Weken-Check van 123Wonen!
123Wonen heeft de 10-Weken-Check ontwikkeld als hulpmiddel om de kwaliteit en gedragingen van uw huurder tussentijds te kunnen controleren. Let op: als verhuurder is het niet toegestaan om zonder toestemming van uw huurder de verhuurde woning te betreden.

Als u voor uw woning gebruik wilt maken van deze tussentijdse inspectiemogelijkheden dan dient u dit voorafgaand aan het afsluiten van de huurovereenkomst bij ons aan te geven. Wij kunnen dan in de huurovereenkomst bepaalde bijzondere bepalingen opnemen inzake deze tussentijdse controle.

Neem contact op

Waarom een 10-Weken-Check?

Problemen met huurders ontstaan vaak al na de eerste weken van verhuur. Huurders die slecht omgaan met uw bezit of zelfs huurders die uw woning gebruiken om hennep te kweken.

De 10-Weken-Check is ontstaan, omdat 123Wonen steeds vaker werd gevraagd wat de mogelijkheden zijn van tussentijdse inspecties bij verhuurde woningen. Tel daarbij op dat een gemiddelde hennepkweek ongeveer 12 weken duurt en u snapt hoe de 10-Weken-Check is ontstaan.

De 10-Weken-Check is enerzijds bedoeld als preventief ‘afschrikmiddel’ en anderzijds bedoeld als reactief controlemiddel om uw verhuurde woning tussentijds te kunnen inspecteren. Op deze wijze kunt u uw bezit zo goed mogelijk beschermen.

Meer informatie

10-Weken-Check Standaard

De standaard 10-Weken-Check van 123Wonen bestaat uit het periodiek inspecteren van uw verhuurde woning. De werkzaamheden bestaan uit een korte visuele inspectie van de woning. De bevindingen worden in een verslag aan u doorgestuurd. Tevens wordt tijdens deze inspectie aan de huurder gevraagd om aan te tonen dat de aansluitingen van Gas, Water en Elektra op diens naam zijn gezet.

Contact opnemen

 

10-Weken-Check Uitgebreid

De uitgebreide 10-Weken-Check van 123Wonen bestaat uit het uitgebreider periodiek inspecteren van uw verhuurde woning. De werkzaamheden bestaan uit een visuele inspectie inclusief het maken van foto’s. De bevindingen worden tezamen met de foto’s in een verslag aan u doorgestuurd. Tevens wordt tijdens deze inspectie aan de huurder gevraagd om aan te tonen dat de aansluitingen van Gas, Water en Elektra op diens naam zijn gezet.

Heeft u interesse in de 10-Weken-Check om uw bezit nog beter te beschermen? Neem dan snel contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Wilt u meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neem zo snel mogelijk contact met je op over de inspectie bij de verhuur van uw woning.

Wilt u uw woning verhuren?

Start met de verhuur van uw woning