9.2 / 10 1506 reviews 

Expat verhuur Bergen op Zoom

Is uw woning beschikbaar voor de verhuur in Bergen op Zoom? Kies dan voor expat verhuur Bergen op Zoom en verhuur uw huis aan betrouwbare expat huurders. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Bergen op Zoom en heeft veel connecties met bedrijven die deze werknemers inhuren. Zo vinden wij snel en veilig een geschikte en betrouwbare expat huurder voor uw woning in Bergen op Zoom.

Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Zij hebben een hoog inkomen waardoor ze in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen in Bergen op Zoom die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar. Hierdoor zijn zij op zoek naar woningen die tijdelijk beschikbaar zijn, het liefst gemeubileerd.

123Wonen heeft veel ervaring met het verhuren van huizen aan expats in Bergen op Zoom. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven er naar om uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Bergen op Zoom? Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Uw woning verhuren aan expats in Bergen op zoom? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 625,-p/mnd
Schoonhout
Etten-Leur
Schoonhout
  • Aangeboden sinds30-09-2022
28 m²  -   1 slaapkamer
€ 995,-p/mnd
Antwerpsestraat
Bergen op Zoom
Antwerpsestraat
  • Aangeboden sinds27-09-2022
55 m²  -   1 slaapkamer
€ 2.250,-p/mnd
Dorpsweg
De Heen
Dorpsweg
  • Aangeboden sinds27-09-2022
190 m²  -   3 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen West-Brabant

Cindy Huigen

  Cindy Huigen

Jeroen van Belzen

  Jeroen van Belzen

Johan van Belzen

  Johan van Belzen

Nathalie

  Nathalie

Rogier Heuckeroth

  Rogier Heuckeroth

West-Brabant

123Wonen West-Brabant
Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom

0164 - 760991

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren