619 reviews   |   4.6 / 5.0

Expat verhuur Den Bosch

Wilt u uw woning verhuren aan expats in Den Bosch? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Expat verhuur Den Bosch betekent uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland aan het werk gaan. Ze worden uitgezonden door hun eigen organisatie, of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Vaak genieten expats een hoog inkomen, wat hen geschikte huurders maakt voor woningen in het duurdere segment. Tijdelijke, gemeubileerde woningen zijn uitermate geschikt voor deze werknemers.

Expat verhuur Den Bosch is een goede optie wanneer u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt of wanneer uw woning te koop staat bijvoorbeeld. 123Wonen Den Bosch gaat direct actief voor u aan de slag om een huurder te vinden. Zo stellen wij een uitgebreide marketingcampagne voor uw woning op, en zorgen dat deze getoond wordt aan de juiste huurders. Denk hierbij aan plaatsing van uw woning op verschillende woningwebsites en Social Media kanalen. Na het vinden van een geschikte huurder voeren wij een controle uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De huurder wordt gescreend op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarnaast stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Om u helemaal te ontzorgen biedt 123Wonen Den Bosch ook financieel en technisch vastgoedbeheer aan.

Heeft u een woning beschikbaar voor de verhuur in Den Bosch? Dan is expat verhuur Den Bosch een goede keuze. 123Wonen heeft jarenlange ervaring in de verhuur aan expats in Den Bosch en gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Den Bosch? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Aanhef