9.2 / 10 1821 reviews 

Expat verhuur Flevoland

Wilt u uw woning verhuren aan expats in Flevoland? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Expat verhuur Flevoland betekent uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Flevoland en heeft veel connecties met bedrijven die deze werknemers inhuren. Zo vinden wij snel en veilig een geschikte en betrouwbare expat huurder voor uw woning in Flevoland.

Expat verhuur Flevoland is een ideale manier om uw huis tijdelijk te verhuren wanneer u zelf in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen genieten. Daardoor komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract, vaak 1 tot 3 jaar, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen in Flevoland. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

123Wonen Flevoland zorgt voor een betrouwbare huurder. Dit garanderen wij door een screening op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning en een waterdicht contract. U kunt ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Dit houdt in dat wij technische problemen helpen oplossen en de huur voor u innen. Vraag bij uw aanmelding naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Flevoland? 123Wonen geeft u graag vrijblijvend meer informatie.

Uw woning verhuren aan expats in Flevoland? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.195,-p/mnd
Schans
Dronten
Schans
  • Aangeboden sinds22-05-2024
70 m²  -   1 slaapkamer
€ 2.095,-p/mnd
Kerkstraat
Almere
Kerkstraat
  • Aangeboden sinds22-05-2024
107 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.800,-p/mnd
Kerseboomstraat
Almere
Kerseboomstraat
  • Aangeboden sinds16-05-2024
117 m²  -   3 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Flevoland

Robert van den Akker

  Robert van den Akker

Flevoland

123Wonen Flevoland
Randstad 22 9
1316 BN Almere

036 - 7609600

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren