9.2 / 10 1806 reviews 

Expat verhuur Limburg

123Wonen Limburg is een verhuurmakelaar die gespecialiseerd is in expat verhuur Limburg. Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats werken vaak tijdelijk in Nederland. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een huurwoning voor bepaalde tijd, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment.

Expat verhuur Limburg is de manier om uw woning tijdelijk te verhuren. Dit is ideaal wanneer u zelf op reis gaat of wanneer uw woning te koop staat. 123Wonen Limburg zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Wij streven om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op voor expat verhuur. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer.

123wonen Limburg is partner van het Expat Centre Maastricht Region. Het deskundige team van Expat Centre Maastricht Region is zeer bekwaam in het bieden van een efficiënt overgangsproces van een nerveuze nieuwkomer (expat) naar een relaxte lokale inwoner. Zij bedienen de Expat met een schat aan informatie over elk aspect van het leven van expats in de regio Maastricht. 

Is uw woning beschikbaar voor de verhuur? Kies dan voor expat verhuur Limburg. 123Wonen vindt snel en veilig een geschikte expat huurder voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Uw woning verhuren aan expats in Limburg? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.650,-p/mnd
Minderbroederssingel Nieuw
Roermond
Minderbroederssingel
  • Aangeboden sinds16-04-2024
78 m²  -  
€ 1.050,-p/mnd
Kievitstraat Bezichtiging vol
Geleen
Kievitstraat
  • Aangeboden sinds08-04-2024
86 m²  -   3 slaapkamers
€ 1.295,-p/mnd
De klein Hei Nieuw
Swalmen
De klein Hei
  • Aangeboden sinds08-04-2024
120 m²  -   4 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Limburg

André  Volders

  André Volders

Joep Hermens

  Joep Hermens

Joeri Hendrix

  Joeri Hendrix

Limburg

123Wonen Limburg
Rijksweg Zuid 22a
6131 AP Sittard

043 - 2061660

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren