9.3 / 10 1623 reviews 

Expat verhuur Zeeland

Bent u geïnteresseerd in Expat verhuur Zeeland? 123Wonen biedt u de ideale manier om uw woning te verhuren aan de populaire doelgroep expats. Gaat u bijvoorbeeld op reis? Of staat uw woning te koop? Verhuur uw woning aan expats in Zeeland! 123Wonen helpt u met het vinden van een betrouwbare huurder. Wij streven er naar om uw woning binnen 2 weken te verhuren. 

123Wonen heeft veel ervaring met de verhuur aan expats in Zeeland. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen wonen en werken. Expats hebben gespecialiseerde kennis en genieten daarom meestal een hoog inkomen. Omdat expats meestal maar voor een periode van 1 tot 3 jaar in Zeeland verblijven, zijn tijdelijke woningen uitermate geschikt voor deze doelgroep. 

Wij bieden u de garantie van een betrouwbare expat huurder. Dit doet 123Wonen door een uitgebreide screening uit te voeren op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Om uw woning veilig en snel te verhuren gaan wij aan de slag met een actieve marketingcampagne voor uw huis. We zorgen er voor dat de juiste personen het aanbod voorbij zien komen. 123Wonen Zeeland stelt altijd een waterdicht huurcontract op en biedt ook technisch en financieel vastgoedbeheer aan om uw verhuurperiode zorgeloos te laten verlopen. Vraag ons hiervoor naar de voorwaarden in uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Zeeland? Dan zit u helemaal goed bij 123Wonen: onze verhuurmakelaars hebben veel kennis van de verhuur aan expats in Zeeland. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw woning verhuren aan expats in Zeeland?

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.075,-p/mnd
Ste Bernaertsstraat
Oudenbosch
Ste Bernaertsstraat
  • Aangeboden sinds21-03-2023
58 m²  -   1 slaapkamer
€ 625,-p/mnd
Schoonhout Verhuurd OVB
Etten-Leur
Schoonhout
  • Aangeboden sinds20-03-2023
28 m²  -   1 slaapkamer
€ 830,-p/mnd
Uniestede Bezichtiging vol
Roosendaal
Uniestede
  • Aangeboden sinds15-03-2023
54 m²  -   1 slaapkamer

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Zeeland

Annemieke Bezemer

  Annemieke Bezemer

Ronald Bezemer

  Ronald Bezemer

Zeeland

123Wonen Zeeland
Boulevard Bankert 186a
4382AC Vlissingen

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren