9.2 / 10 1806 reviews 

Expats Almelo

Almelo is een charmante stad en gemeente in de provincie Overijssel. De gemeente met meer dan 70.000 inwoners behoort tot de streek Twente.

Almelo heeft een prachtig stadscentrum met vele historische gebouwen, zoals de Grote Kerk en het oude stadhuis.  Daarnaast heeft Almelo het XL Businesspark, waar veel (inter)nationale bedrijven gevestigd zijn, zoals Timberland, ViVoChem, en Bleckmann. Hierdoor komen er ook steeds meer expats in Almelo wonen.

Meer informatie


Ondersteuning voor expats Almelo

Expats zijn mensen die tijdelijk naar het buitenland verhuizen, vaak voor hun werk. Dit is een grote stap, waar veel bij komt kijken. Daarom is er een speciale organisatie, Expat Center East Netherlands, die expats Almelo helpt bij hun integratie. Maar ook 123Wonen zelf biedt een speciale dienst aan om expats te ondersteunen: onze expat relocation service! Hiermee bieden we expats Almelo een geschikte huurwoning, en helpen we ze bij van alles wat bij hun integratie komt kijken.

Denk aan het aanvragen van een burgerservicenummer en bankrekening, of het afsluiten van contracten voor internet en elektra. Met deze service ondersteunen we expats Almelo van begin tot eind!

Ontdek onze relocation service

Uw huis verhuren aan expats in Almelo? 

Wilt u meer informatie over expats in Almelo of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Huisvesting voor expats Almelo

Almelo heeft een verscheidenheid aan aantrekkelijke wijken waar expats kunnen wonen, waaronder de Schelfhorst, Aalderinkshoek en Windmolenbroek. Voor expats die op zoek zijn naar een woning in Almelo is 123Wonen dé ideale partner.

Wij hebben een breed woningaanbod voor expats Almelo, en kunnen u altijd adviseren over wat bij uw situatie past. Neem gerust een kijkje tussen ons huidige woningaanbod, of neem contact op voor onze persoonlijke relocation service. 123Wonen biedt expats Almelo hun nieuwe thuis!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren met 123Wonen

Wilt u snel en veilig uw huis verhuren, bijvoorbeeld aan expats Almelo? Dan is 123Wonen de verhuurmakelaar voor u! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van woningen, kamers, studio’s en appartementen in de omgeving. Ons ervaren team van professionals helpt u bij het vinden van de perfecte huurders voor uw woning en regelt alle contractuele zaken zodat alles van begin tot eind soepel verloopt.

Verhuren wij binnenkort uw woning aan expats Almelo? Neem vandaag nog contact op, en begin met de verhuur van uw huis!

Huis verhuren Almelo

123Wonen Twente

Twentepoort Oost 34

7609 RG Almelo


T 053 - 7601100

Bekijk alle contactgegevens