9.2 / 10 1836 reviews 

Expats Amstelveen

Amstelveen is een prachtige gemeente in de provincie Noord-Holland. Het is een voorstad van Amsterdam, met een inwoneraantal van meer dan 92.000 in 2022. De stad ligt aan de rivier de Amstel en wordt vaak beschouwd als een verlengde van Amsterdam. Er zijn veel dingen te doen in Amstelveen, zoals het bezoeken van restaurants, winkels en musea. En gelukkig is de stad eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.

De stad trekt veel mensen aan die werken in Amsterdam, waaronder ook veel expats Amstelveen. Bent u op zoek naar huisvesting voor uzelf, of voor uw expat werknemers? 123Wonen specialiseert in de verhuur aan expats Amstelveen.

Meer weten over expats Apeldoorn

Wonen als expat in Amstelveen

Bent u van plan naar Amstelveen te verhuizen? 123Wonen helpt expats Amstelveen bij het vinden van een nieuwe huurwoning. Als verhuurmakelaar Amstelveen hebben we veel kennis van de omgeving, en weten we altijd de perfecte woning te vinden.

Wilt u woning in het mooie Stadshart, in het groene Elsrijk of het klassieke Randwijck? Bij 123Wonen vinden expats Amstelveen de woning die echt bij hen past. Het verhuurproces wordt van begin tot eind perfect door ons verzorgt.

Vind uw droomwoning

Uw huis verhuren aan expats in Amstelveen? 

Wilt u meer informatie over expats in Amstelveen of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Amstelveen

In Nederland zijn in totaal 11 erkende Expat Centres, die ook expats Amstelveen kunnen ondersteunen bij hun relocation naar Nederland. Voor expats Amstelveen is het centrum IN Amsterdam het dichtst in de buurt. Dagelijks ondersteunen zij vele expats bij het regelen van allerlei zaken die bij het emigreren komen kijken, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een burgerservicenummer en bankrekening. Maar ook het lokale 123Wonen kantoor in Amstelveen is gespecialiseerd in verhuur aan expats.

Met onze
Expat Relocation Amstelveen helpen wij expats Amstelveen niet alleen met het vinden van een woning, maar ook met allerlei praktische zaken die geregeld moeten worden. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Expats Alkmaar

Huis verhuren expats

Heeft u een woning die u zou willen verhuren aan expats Amstelveen? Dan bent u bij 123Wonen op de juiste plek. Wij specialiseren in de verhuur aan expats, en beschikken over een uitgebreid netwerk. Als verhuurmakelaar vinden we een eerlijke en betrouwbare huurder, en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Expats staan bekend als nette huurders, dus het verhuren aan expats Amstelveen kan een slimme keuze zijn. Meer weten over verhuren aan expats Amstelveen? Neem vrijblijvend contact op met 123Wonen!

Huis verhuren Amstelveen

123Wonen Amstelveen

Bouwerij 4C
1185 XX Amstelveen
T 020 - 22 58 601

Bekijk alle contactgegevens