9.2 / 10 1825 reviews 

Expats Apeldoorn

Apeldoorn is een gemeente en stad in de provincie Gelderland in Nederland. De stad heeft ongeveer 162.000 inwoners en is de 11e grootste gemeente van Nederland. Apeldoorn ligt vlakbij de Veluwe, en staat dan ook bekend om het vele groen en de prachtige natuur in de omgeving. Daarnaast zijn er veel leuke restaurants en winkels te vinden in het centrum, en bovendien zijn er veel interessante bezienswaardigheden zoals paleis Het Loo en Nationaal Park De Hoge Veluwe. De laatste jaren zijn er steeds meer expats Apeldoorn, en de expat-community hier is dan ook echt aan het groeien.

Meer weten over expats Apeldoorn

Expats Apeldoorn: wonen en werken

Apeldoorn is centraal gelegen, en biedt dus ook een goede uitvalsbasis voor expats Apeldoorn die werken in steden als Utrecht of Arnhem. Apeldoorn telt vele leuke woonwijken, zoals de Parken, Berg en Bos, Osseveld en Woudhuis, en de Maten. Bent u op zoek naar woonruimte voor expats Apeldoorn, voor uzelf of voor uw expat-werknemers? Dan bent u bij 123Wonen op de juiste plek. Wij specialiseren in het verhuren aan expats, en vinden snel een geschikte woning.

Met onze relocation services ondersteunen we expats Apeldoorn niet alleen bij het vinden van een huis, maar ook bij het regelen van zaken die bij het emigreren komen kijken.

Start de zoektocht

Uw huis verhuren aan expats in Apeldoorn? 

Wilt u meer informatie over expats in Apeldoorn of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Apeldoorn

Nederland kent in totaal 11 officiële expat centers. Deze centra zijn bedoeld om expats Apeldoorn te ondersteunen bij hun integratie in Nederland. Zo is er het Expat Center East-Netherlands, het Welcome Center Food Valley, en het International Welcome Centre Utrecht Region.

Deze centra staan klaar voor expats Apeldoorn en omgeving om al hun vragen te beantwoorden. Ook praktische zaken kunnen door hen geregeld worden. Uiteraard kan 123Wonen Apeldoorn zelf ook ondersteunen bij de emigratie van expats in Apeldoorn.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats Apeldoorn

Als verhuurmakelaar in Apeldoorn legt 123Wonen op een veilige en transparante wijze de verbinding tussen (expat) huurder en verhuurder. Heeft u een woning in Apeldoorn die u graag wilt verhuren? 123Wonen helpt u hier graag bij.

Wellicht verhuren wij binnenkort uw woning wel aan expats Apeldoorn! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Huis verhuren Apeldoorn

123Wonen Apeldoorn

Hoofdstraat 206B7
311BG Apeldoorn
T 055 - 747 01 00

Bekijk alle contactgegevens