9.2 / 10 1836 reviews 

Expats Den Haag

Den Haag is de derde grootste stad van Nederland en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Het centrum van Den Haag heeft een aangename combinatie van oude gebouwen en modernere architectuur. Er zijn veel interessante bezienswaardigheden die je moet zien als je in Den Haag bent, zoals het Binnenhof en het Paleis Noordeinde.

Naast de vele monumenten en het politieke karakter, heeft Den Haag een unieke ligging aan de Noordzeekust. Hierdoor is het dan ook een heerlijke plek om te wonen! De stad kent veel expats Den Haag, die werkzaam zijn bij één van de vele internationale organisaties, ambassades en multinationale bedrijven.

Meer informatie


The Hague International Center

Den Haag kent een uitgebreid vangnet voor expats Den Haag. Zo is er het The Hague International Centre. Dit is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van internationale werknemers en hun gezinnen bij het vestigen in Den Haag en omgeving.

Het centrum biedt een breed scala aan diensten en informatie, met als doel om expats Den Haag te helpen bij het vinden van hun weg in de stad, zodat zij zich helemaal thuis kunnen voelen. 

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Den Haag? 

Wilt u meer informatie over expats in Den Haag of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expats Den Haag: wonen en werken

123Wonen biedt een divers aanbod woning voor Expats Den Haag in diverse prijsklassen. Bent u op zoek naar iets in het centrum van Den Haag, aan de kust bij Scheveningen of misschien wel in Bouwlust en Vrederust? Wij helpen u vinden wat u zoekt.

Wij specialiseren ons in verhuur aan expats via onze
relocation services, waarmee we internationals helpen integreren in Nederland. We vinden geschikte woonruimte, en ondersteunen expats Den Haag bij hun integratie in de omgeving.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats Den Haag

Wilt u uw woning aanbieden voor verhuur op 123Wonen? Daar helpen wij u graag bij. We hebben een groot klantenbestand met Nederlandse woningzoekenden, maar specialiseren ons ook in verhuur aan expats Den Haag. De stad is enorm in trek bij expats, niet alleen vanwege de vele carrièremogelijkheden maar ook vanwege de voorzieningen.

Zo zijn er veel expat-communities, internationale scholen en andere faciliteiten. Door uw woning te adverteren via 123Wonen bereikt u vele Nederlanders én expats Den Haag. Zo is uw woning binnen no-time verhuurd!

Huis verhuren Den Haag

123Wonen Den Haag

Laan van 's-Gravenmade 74
2495 AJ Den Haag
T 070 - 5001800

Bekijk alle contactgegevens