9.2 / 10 1825 reviews 

Expats Deventer

Deventer is een historische Hanzestad gelegen aan de IJssel in de provincie Overijssel. Het centrum van Deventer staat bekend om haar prachtige monumentale gebouwen, gezellige winkelstraten en sfeervolle pleinen.

De stad heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, en het is ook een goede uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Zo zijn de Sallandse Heuvelrug en de Veluwe op korte afstand. In Deventer wonen en werken ook veel expats, bijvoorbeeld bij productie en logistieke bedrijven in de omgeving.

Meer informatie


Wonen in Deventer

Op zoek naar huurwoningen voor expats Deventer? 123Wonen biedt een divers aanbod woningen voor expats in Deventer in diverse prijsklassen. Bent u op zoek naar iets in het historische centrum van Deventer, aan de IJssel of misschien wel in één van de omliggende dorpen zoals Bathmen of Diepenveen? Wij helpen u vinden wat u zoekt.

123Wonen specialiseert in verhuur aan expats via onze relocation services, waarmee we internationals helpen integreren in Nederland. We vinden geschikte woonruimte en ondersteunen expats Deventer bij hun integratie in de omgeving.

Begin uw verhuizing

Uw huis verhuren aan expats in Deventer? 

Wilt u meer informatie over expats in Deventer of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expat Center Deventer

Expats in Deventer kunnen terecht bij het Expat Center East Netherlands. Dit is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van internationale werknemers en hun gezinnen bij het vestigen in Oost-Nederland, waaronder Deventer.

Ze staan klaar om antwoord te geven op praktische vragen, en bieden diverse services en cursussen aan. Uiteraard kan 123Wonen Deventer zelf ook ondersteunen bij de emigratie van expats in Apeldoorn.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats in Deventer

Wilt u uw woning aanbieden voor verhuur op 123Wonen? Daar helpen wij u graag bij. We hebben een groot klantenbestand met Nederlandse woningzoekenden, maar specialiseren ons ook in verhuur aan expats in Deventer. De stad is enorm in trek bij expats, niet alleen vanwege de vele carrièremogelijkheden maar ook vanwege de voorzieningen.

Door uw woning te adverteren via 123Wonen bereikt u vele Nederlanders én expats in Deventer.
Zo is uw woning binnen no-time verhuurd!

Huis verhuren Deventer

123Wonen Deventer

Maagdenburgstraat 38
7421 ZE Deventer
T 0570 - 23 40 50

Bekijk alle contactgegevens