9.2 / 10 1779 reviews 

Expats Dordrecht

Dordrecht is een prachtige stad in de provincie Zuid-Holland. Het heeft een rijke geschiedenis en een bruisende cultuur, met veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te ontdekken.

Dordrecht is de oudste stad van Holland en heeft een karakteristiek historisch centrum met oude huizen, kleine grachten en mooie pleinen. Er komen steeds meer expats Dordrecht te wonen, waardoor de stad een divers karakter heeft. 

Neem contact op


Wonen in Dordrecht

Dordrecht trekt veel expats aan, die hier komen werken bij internationale organisaties, multinationale bedrijven en de havens in de omgeving. Er is geen officieel expat centrum in Dordrecht; het dichtstbijzijnde is het Rotterdam Expat Centre. Als inwoner van Dordrecht moet je je echter wel inschrijven bij de gemeente Dordrecht, en niet Rotterdam.

Gelukkig kan 123Wonen Dordrecht ook helpen bij de integratie van expats Dordrecht. Met onze relocation services bieden we expats niet alleen huisvesting, maar bijvoorbeeld ook bij het regelen van gas en internetverbindingen, of het openen van een bankrekening. Alles wordt gemakkelijk door ons verzorgd!

Meer informatie

Uw huis verhuren aan expats in Dordrecht? 

Wilt u meer informatie over expats in Dordrecht of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wonen en werken in Dordrecht

Als expat Dordrecht heb je veel keuze als het gaat om wonen. Er zijn veel huurwoningen beschikbaar, variërend van moderne appartementen tot historische panden in het centrum van de stad. Ook zijn er mogelijkheden voor internationaal onderwijs (ISK) en andere faciliteiten die het leven in Dordrecht voor expats nog aangenamer maken.

123Wonen is gespecialiseerd in het vinden van geschikte woonruimte voor expats in Dordrecht en de omgeving. Wij helpen expats bij het vinden van een geschikte woning en ondersteunen hen bij hun integratie in de omgeving.

Expats Apeldoorn

Verhuren aan expats in Dordrecht

Wilt u uw woning verhuren aan expats in Dordrecht? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een groot klantenbestand met Nederlandse woningzoekenden, maar ook met expats die op zoek zijn naar een geschikte woning in Dordrecht en omgeving.

Door uw woning te adverteren via 123Wonen bereikt u dus een groot publiek en is de kans groot dat uw woning snel verhuurd wordt. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw woning verhuurd wordt aan de juiste huurder.

Huis verhuren Dordrecht

123Wonen Dordrecht

Bandijk 19
4251 NT Werkendam
T 078 - 76 00 667

Bekijk alle contactgegevens