9.2 / 10 1803 reviews 

Expats Enschede

Enschede is een stad en gemeente in het oosten van de provincie Overijssel, gelegen vlakbij de grens met Duitsland. De gemeente met meer dan 160.000 inwoners behoort tot de streek Twente. De stad Enschede heeft een bruisend karakter, en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en cafés.

Wist u dat ook veel expats Enschede kiezen als woonplaats? De rust en ruimte in de stad maakt het vooral een populaire plek onder gezinnen. 123Wonen helpt deze expats Enschede bij het vinden van geschikte woonruimte.

Meer informatie


Ondersteuning voor expats in Enschede

123Wonen biedt een uitgebreide relocation service voor expats Enschede. Wij gaan actief op zoek gaan naar geschikte woonruimte, maar kunnen ook helpen bij het regelen van andere zaken. Denk aan de aansluitingen voor gas, water en elektra, het openen van een bankrekening, en het ontdekken van de stad.

Daarnaast kunnen expats terecht bij het International Welcome Center North voor ondersteuning bij de integratie. Zij organiseren bijvoorbeeld evenementen waar expats Enschede nieuwe mensen kunnen ontmoeten en meer kunnen leren over de Nederlandse cultuur.

Neem contact op

Uw huis verhuren aan expats in Enschede? 

Wilt u meer informatie over expats in Enschede of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expats Enschede: wonen en werken

Met de Universiteit Twente in de buurt, is Enschede een populaire bestemming voor expats. Er zijn diverse wijken zoals Roombeek, Stadsveld en de Boddenkamp waar veel expats Enschede hun thuis vinden. Alle wijken zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben veel voorzieningen, zoals winkels, restaurants en scholen. Of u nu op zoek bent naar een appartement in het stadscentrum of een ruim gezinshuis in een rustige buurt, Enschede heeft voor ieder wat wils.

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats Enschede

Bent u zelf op zoek naar een huurder voor uw woning? 123Wonen helpt u hier graag bij. Of u nou voor onbepaalde tijd of tijdelijk een huurder zoekt, 123Wonen streeft er altijd naar uw woning binnen korte tijd te verhuren. Dankzij onze specialisatie in expat verhuur en ons uitgebreide netwerk slagen wij er altijd in een geschikte huurder te vinden voor uw huis.

Misschien verhuren wij binnenkort uw woning wel aan expats Enschede! Neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Huis verhuren Enschede

123Wonen Twente

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

T 053 - 7601100

Bekijk alle contactgegevens