9.2 / 10 1808 reviews 

Expats Haarlem

Gaat u verhuizen als expat naar Haarlem? Of zoekt u woonruimte voor uw expat werknemers? Dan bent u bij 123Wonen Haarlem, dé verhuurmakelaar, op de juiste plek. Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en een van de oudste steden van Nederland. Het centrum heeft een unieke combinatie van historische gebouwen, restaurants en winkelstraten die perfect zijn voor een dagje shoppen. Daarnaast is er in Haarlem ook veel te doen op cultureel gebied, met verschillende bezienswaardigheden en musea zoals het Mauritshuis, Kunstmuseum Den Haag, Museum Voorlinden en Escher in het Paleis.

Dankzij de ligging van Haarlem in de Randstad, wonen er ook veel expats die werken bij internationale bedrijven of organisaties in de omgeving.

Meer informatie


Expat Center Haarlem

Verhuizen naar een ander land als expat Haarlem is een grote stap. Expats krijgen te maken met een nieuwe cultuur, nieuwe regels en een nieuwe omgeving. Gelukkig kunnen expats Haarlem ondersteuning ontvangen van verschillende partijen. Allereerst is er het officiële expat center in Amsterdam: IN Amsterdam.

Deze organisatie helpt expats bij hun inburgering en organiseert verschillende evenementen. Maar daarnaast heeft 123Wonen zelf ook een professionele expat relocation service. Hiermee helpen we expats aan woonruimte, en ondersteunen we ze bij zaken zoals het aanvragen van een bankrekening of een burgerservicenummer. Alles van A tot Z goed geregeld!

Ontdek de mogelijkheden

Uw huis verhuren aan expats in Haarlem? 

Wilt u meer informatie over expats in Haarlem of wilt u uw woning verhuren?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Expats Haarlem: wonen en werken

De laatste jaren zijn er steeds meer expats naar Haarlem getrokken, en de stad kent dan ook een diverse expat community. Er zijn verschillende woonwijken waar expats Haarlem kunnen wonen, zoals het centrum, de Kleverparkbuurt, de Leidsebuurt en de Koninginnebuurt.

Als expat Haarlem kan het overweldigend zijn om op zoek te gaan naar een woning, maar 123Wonen adviseert u graag over de omgeving en het woningaanbod. Wij vinden altijd een woning die geschikt is voor u of uw expat medewerkers!

Expats Apeldoorn

Huis verhuren aan expats Haarlem

123Wonen bemiddelt al jarenlang in de verhuur van woningen. Heeft u zelf een woning die u wilt verhuren aan expats Haarlem? Kies dan voor 123Wonen als uw verhuurmakelaar. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van woningen in Haarlem, en kennen de lokale woningmarkt als geen ander.

Dankzij onze ervaring en expertise, in combinatie met ons uitgebreide netwerk, weten wij altijd snel een betrouwbare huurder voor uw woning te vinden.

Huis verhuren Haarlem

123Wonen Haarlem

Wagenweg 5
2012 NA Haarlem

T 023 - 2059900

Bekijk alle contactgegevens