9.2 / 10 1825 reviews 

Huis verhuren ambassade

Wilt u uw huis verhuren aan het hogere segment? Huis verhuren ambassade doet u via 123Wonen! Wij hebben een uitgebreid netwerk waarin wij snel een geschikte huurder voor uw huis kunnen vinden. Dankzij onze jarenlande ervaring en vele kennis van de woningmarkt helpen wij u met het veilig verhuren van uw woning aan huurders in het hogere segment. 

Een geschikte huurder

Huis verhuren ambassade begint met 123Wonen. Wij doen er alles aan om uw woning zo snel mogelijk te verhuren: we plaatsen het aanbod op diverse websites, zoals Pararius, Funda, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Ook spreken wij ons uitgebreide netwerk van huurders in het hogere segment aan. Zo zien woningzoekenden uw huis voorbij komen! Is er een mogelijke huurder gevonden? Dan wordt deze door ons altijd zorgvuldig gescreend. Veiligheid staat altijd voorop.

Volledig ontzorgen

123Wonen kan u volledig ontzorgen: wij bieden ook financieel en technisch vastgoedbeheer aan voor huis verhuren ambassade!  Vastgoedbeheer is nodig tijdens de verhuurperiode, en het bespaart u veel tijd wanneer u het uitbesteedt. Dit is ook zeker handig wanneer u zelf in het buitenland verblijft. Financieel vastgoedbeheer omvat het innen van de maandelijkse huur en het versturen van facturen. Ook technisch vastgoedbeheer bieden wij aan: het oplossen van technische problemen in de woning.

Wilt u uw huis in het hogere segment verhuren? Kies dan voor huis verhuren ambassade via 123Wonen. Of wilt u graag meer informatie ontvangen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen; wij staan u graag te woord.