9.2 / 10 1816 reviews 

Huis verhuren belasting

Een huis verhuren: belasting, regels en wetgeving horen erbij. 123Wonen is de specialist die u zoekt. Wij kunnen u helpen bij de fiscale en juridische consequenties van verhuur! 

Huis verhuren belasting

Een woning verhuren kan lastige beslissingen met zich meebrengen. Wat moet u in het contract zetten en hoe gaat dat met de belastingen? Een huis verhuren, belasting, regels en wetten: 123Wonen kan u dit alles uit handen nemen of u hulp bieden. Zo weet u dat u geen onverwachte belastingen ontvangt. 

Service van 123Wonen

123Wonen kan u helpen bij het opstellen van waterdichte contracten, het vinden van degelijke huurders én het ontvangen van een rendabele verhuurdersvergoeding. Wij doen nauwkeurige screeningen naar potentiële huurders, waardoor er altijd nette mensen in uw huis gaan wonen. Ook hebben wij uitgebreide kennis en ervaring in de juridische en fiscale kanten die erbij komen kijken als u een huis wilt verhuren: belasting bijvoorbeeld. 

Wilt u zekerheid als u een huis gaat verhuren, belasting, regels en contracten goed regelen?

Neem dan contact op met 123Wonen en wij zorgen ervoor dat u uw huis volgens de regels met een gerust hart kunt verhuren.