9.2 / 10 1816 reviews 

Woning verhuren

Wilt u uw woning verhuren? 123Wonen kan u helpen bij besluiten rondom de verhuur van uw woning. Alles helemaal naar uw wensen! 

Woning verhuren

Een woning verhuren (of uw eigen huis verhuren) kan ervoor zorgen dat u veel moet regelen en vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek van het huis, de documentatie van de woning en natuurlijk het zoeken van een huurder en het opstellen van een contract. Bij al die stappen in het proces dat een woning verhuren is kan 123Wonen u bijstaan. 

Betrouwbare huurders

Veel van onze huurders zijn expats of werknemers van defensie of de overheid. Alle huurders die zich als woningzoekende bij ons aanmelden worden gecontroleerd. U kunt uw wensen aangeven: wat voor huurder zoekt u? Tussen de 50.000 bezoekers die ons aanbod maandelijks bekijken zit vast een huurder die aan uw wensen voldoet. Bovendien bent u er zeker van dat dit een betrouwbare huurder is, die uw huis met zorg gaat bewonen. 

Een woning verhuren? 123Wonen helpt u graag, zodat u volgens wetten en regels verhuurt en alle fiscale en juridische consequenties van de verhuur op een juiste manier doorgevoerd zijn. Neem contact met ons op!

Wilt u uw woning verhuren? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.