9.2 / 10 1836 reviews 

Huis verhuren expats Amstelveen

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Amstelveen? 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats: buitenlandse werknemers die tijdelijk in ons land verblijven. U kunt uw woning voor onbepaalde tijd of tijdelijk verhuren: wij helpen bij het vinden van een passende kandidaat. 123Wonen Amstelveen streeft er naar om uw woning binnen korte tijd te verhuren! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verhuur aan expats

Expats hebben vaak gespecialiseerde kennis en worden daarom ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Soms worden zij uitgezonden door hun eigen organisatie. Dankzij deze status genieten expats een hoog inkomen en komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het hogere segment. Expats zijn een geschikte doelgroep om uw huis aan te verhuren: zij staan bekend als nette en betrouwbare huurders die uw woning netjes achterlaten. Gaat u zelf tijdelijk naar het buitenland? Of staat uw huis langdurig te koop en wilt u deze verhuren via de leegstandswet? Kies dan voor de verhuur aan expats in Amstelveen. Ook als u uw huis voor onbepaalde tijd wilt verhuren kan 123Wonen Amstelveen u helpen. Onze verhuurmakelaars hebben veel kennis van de lokale woningmarkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

123Wonen Amstelveen zorgt ervoor dat uw huis onder de aandacht gebracht wordt bij de doelgroep: expats. Dit doen wij door uw woning op diverse websites te plaatsen, waar de doelgroep zoekt naar woonruimte. Voorbeelden hiervan zijn Funda en Pararius, maar ook expatrentalsholland.com. Met een uitgebreide marketingstrategie is een huurder snel gevonden. Om u alles uit handen te nemen biedt 123Wonen Amstelveen ook vastgoedbeheer aan, zowel technisch als financieel.

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Amstelveen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.