9.2 / 10 1824 reviews 

Verhuurmakelaar Amstelveen

123Wonen is dé verhuurmakelaar in Amstelveen en omstreken. Heeft u een huis in Amstelveen dat u wilt verhuren? Wij helpen u om snel en veilig een geschikte huurder te vinden. Onze innovatieve en vooruitstrevende verhuurmakelaardij is ontstaan door het samenvoegen van passie, kennis en een breed netwerk; allemaal om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een full service dienstverlening staat centraal: voor alle zaken rondom het (ver)huren en beheren van onroerend goed in Amstelveen kunt u bij ons terecht.

Het verhuurproces

Wilt u uw huis in Amstelveen verhuren? Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huurder en streven er naar uw woning binnen 2 weken verhuurd te hebben. Dit doen wij door een uitgebreide marketingstrategie: we plaatsen uw woning op diverse woningwebsites, plekken waar woningzoekenden terecht komen in hun zoektocht. Zo zien de juiste personen uw aanbod. Is er een geschikte kandidaat gevonden? Dan voeren wij eerst een uitgebreide screening uit, op basis van identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo weet u aan wie u verhuurt en komt niemand voor verrassingen te staan. Daarnaast is 123Wonen als uw verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht, voeren we een initiële inspectie uit en stellen we een waterdicht huurcontract op.

Vastgoedbeheer van 123Wonen Amstelveen

Zoals genoemd staan wij als verhuurmakelaar in Amstelveen u bij gedurende het gehele verhuurproces. Dit houdt ook in dat wij u financieel en technisch vastgoedbeheer kunnen bieden. Door dit uit handen te geven heeft u zelf nergens meer omkijken naar, wat bijvoorbeeld ideaal is als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt! Voorbeelden van financieel beheer zijn het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in en rond de woning. Voor meer informatie kunt u ons benaderen via de telefoon of door het contactformulier in te vullen.

Heeft u behoefte aan een verhuurmakelaar in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons op 020 - 22 58 601 of vul het contactformulier in.

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.350,-p/mnd
Dostojevskisingel Nieuw
Amsterdam
Dostojevskisingel
  • Aangeboden sinds10-06-2024
45 m²  -   1 slaapkamer
€ 1.850,-p/mnd
Gerard Doulaan Nieuw
Amstelveen
Gerard Doulaan
  • Aangeboden sinds08-06-2024
96 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.975,-p/mnd
Meidoornweg Nieuw
Badhoevedorp
Meidoornweg
  • Aangeboden sinds30-05-2024
92 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Amstelveen

Barbara  MacDonald

  Barbara MacDonald

Paul Sint

  Paul Sint

Amstelveen

123Wonen Amstelveen
Bouwerij 4C
1185 XX Amstelveen

020 - 2258609

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren